reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
DORIS czytalam... ta dziewczyna i tak ma sile zeby pisac o tym tak szczegolowo... ja bym chyba nie przezyla takiego ciosu. Boze jak ja dziekuje ze moje Leaniatko zyje, jest zdrowe i w ogole. naprawde to co psizemy ze kupki, nieprzespane noce, humorki dzieci itp -to jest NIC!!!!

MONIMONI- no wlasnei dzisiaj Leaniatko pokazalo mi kto tu rzadzi ale i tak musiala skonczyc miseczke bo jej mowie: nie nie nie! mamusi humorkow nie pokazujemy! otwieraj buziola! i nie bylo gadania: ulegla:))

a moja mama wymyslila jej nowy pseudonim!!! KROKODYLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jak glodna to buzie otwiera jak miseczke widzi jak maly aligator:))

zrobilo sie cicho wiec sie ulatniam:))) do juterka Lasencje!:) mam nadzieje ze noc bedzie lepsza od poprzedniej.

Ostatnia edycja:
Ja się nie czaję przy mężu, zresztą jego ta historia też ruszyła :-(
Dobranoc wszystkim mamusiom, zmykam do wyrka.

ja generalnie też sie nie czaję , ale małzyk wlasnie zasnął bo wstaje o 4-tej do pracy i nie chcę robić alarmu . Zwłaszcza ,ze malizna spi ... to co tak sama bedę wyła?! Pochliptałam sobie i juz tego nie czytam , bo nie zasnę .
Idę polezec w wannie i spac ... bo jutro kto wie jaki humor i samopoczucie będzie mial mój ospiaczek;-)

Dobranoc wszystkim.
dziulka jutro melduj się jak zwykle usmiechnieta , pełna humoru i energii. Czyli wróc do normalnosci ;-). No more dołek!

NATOLIN gdzie jestes??????

ida Oczywiscie monitor mogę Ci wypucowac tak ,ze będzie lsnił – tylko go do mnie dostarcz ;-)
To ile tych kawek mam robic ?! :-D
pewnie że dostarcze, a co?!?!?!:-Dkawusia dla mnie też:) napiszę jak będę z pociagu wysiadała to stawię sie na ciepłą jeszcze;-)
Ida :-) aj :-) jak znam siebie to bym za to mężowi poduchą w łeb walnęła, niech wie że przez niego cierpie :-D
z reguły też tak robię:-Dto był wyjatek bo nie mogłam powstrzymać śmiechu;-)

moni, sucz i tyle... a może się zdziwisz i mieszkanko będzie DOKŁADNIE w twoim guście??? ale babsztyl byłby w szoku:-D
A tak w ogóle się wkurzyłam,bo znowu po dwóch tygodniach dostałam okres:angry:./ No o co kaman? Czyżby przez te tabletki? Ale juz kończę drugie opakowanie... Mąż to dopiero się wkurza,że cały czas mam @
ja przez tą pierniczoną azalię mam już drugi tydzień niespodziewajki... raz kropelka, raz dziesięć... a mąż "przeszczęśliwy":no:
strip, cała przyjemność po mojej stronie:tak:polecam sie na przyszłość, ale to już przy takich okazjach jak wyjazd do wsi zabitej dechami, broń Boże szpital!!!!!!!!!!! aa te konowały... mój mąż mówi ze na zachód do pracy ich wysłać na pół roku na terapię szokową:wściekła/y:

a wiecie co odkrylam nowego u Leane?? szanownej pannie jak sie juz nie chce jesc to potrafi odwrocic glowe zamknac usta i za cholere nie wezmie lyzeczki czy butli!!! no co za charakter!!!! kurna jeszcze nie ma pol roczku a takie jaja:ppp
moja principessa ma tak samiutko:-Dskoro mają charakterki po mamusiach to... hmmmm.... czyżbyśmy my też miały podobne?:-D
ja dorzucam meza!!!dzis mnie tak wkurzyl ze poplakalam sobie w pokoju:(( dzieci chore a on na mnie zly ze znw trzba cos kupic tym razem zastrzyki dla patrycji..echhh szkoda gadac
a to już ku.rwa przegięcie maxymalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gumowy kurczak to zdecydowanie za mało!!!!!!!! JEŻA!!!!!!! i to nie po główce tylko po jajach!!!!!!!!!!! a co ty specjalnie doprowadzasz swoje dziewczynki do chorowania wg niego czy co?!?!?!?!?!:wściekła/y:

niech mi ktos doradzi, jak nauczyc dziecia spac calutka noc?? po kapieli mala nieraz zje butle nieraz wcale ( o 18h je 130g owocow) potem o 23.30 najpozniej 180 kaszki warzywnej z mlekiem, potem budzi sie miedzy 5-7h i nieraz zje 120 nieraz 30 nieraz NIC!!! ta pobudka mnie zawsze wkurza! potem budzi sie np 8.15 bo kupa i wtedy zabieram troche ja do siebie na polezenie ew.drzemeczke. nieraz tak fajnie przespala np do 7h a tak to mnie wpienia bo jak klade ja np o 6h rano po butli przewijaniu to nie chce spac. a jak w koncu usnie to i tak mi wstanie o 8.15 z kupsztalem. dzisiaj akurat walczylam do prawie 7h z nia (co pisalam rano) to potem dospala do 9h czy jakos tak a i tak dopiero poszlam po nia o 9.30 bo nie umialam sie zwlec z wyra. jak nuaczyc spac dziecko noc calutka bo przeciez jak wroce do roboty to kurwizny dostane z wstawaniem takim i kladzeniem sie na pare minut.
jak odkryjesz sposób to się podziel... a przecież moja dzidzi przesypiała cała noce jak była o połowę mniejsza...

kasis i inne chorowitkowe mamy
, zdrówka!!!
onesmile, lepsze nastroje? ty do Łodzi przez Szczecin jechać nie będziesz???;-)bo przyleciałabym tam na skrzydłach żeby sie spotkać!!!:tak:

i nie pamiętam co jeszcze...
ahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!wiem!!!!!!!!!!!
natolin, moja panno, w tej chwili wracaj mi na bb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo rodziców wezwę:-Dmy tu jak rodzina, a wiadomo że w najbardziej zgodnej czasem jakieś nieporozumienie sie zdarzy!!!Ala nie miała nic złego na myśli!!!!!!pomyśl tak: mojej alter ego ten post pomógł pogodniej na wszystko spojrzeć, niech jej będzie:-p kochana, gdyby dziewczyny miały tu jakieś "ale" do ciebie czy innych "marudzących" wciaż na te same tematy kobitek to nie wspierałyby ciebie i ich tak jak to sie przecież dzieje!!!!!!!!!
WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz spadam bo będę YCD oglądać, odc.1:szok:trochę do tyłu jestem:-pi to nie nagrane, a na vod;-)
miłego wieczorku, mamuśki!!!!!!!!

Dawidowe no coś Ty. Ty nie masz humoru ?? Co sie stało?
Dziulka jak mówisz, że pomaga to kopniaczek w tyłek odemnie, ale tak naprawdę to przytulam mam nadzieje, ze dóóóóóóóół minął ??
Alicja coś dla duszy najbardziej mnie się podoba hehe
Mona spóźnione, ale szczere gratki dla Was

no ktoś tu ślepy ehhh :(

https://www.babyboom.pl/forum/blogs/aga_cina/moze-powinnam-zaczac-pisac-bloga-2431/

tu jest jej opowiesc ... gdyby nie małż , to plakałabym w głos :-(

Ja też się popłakałam... To straszne... 2 lata temu moja bratowa urodziła martwe dziecko na miesiąc przed planowaną cesarką, udusiło się pępowiną, byłam na pogrzebie i na sam widok takiej małej trumienki serce staje... :-( Nie wyobrażam sobie nawet jakie to musi być cierpienie... A moja kuzynka urodziła 2 razy martwe dziecko (chyba w 6 miesiącu), była na coś chora (już nawet nie wiem na co) ale wyleczyła się i teraz ma ślicznego i zdrowego syneczka (ma 3 latka).

Najadłam się michałków :-) a miałam nie jeśc słodyczy :-p

zmykam spać.

witam u nas noc minela spokojnie. oczywiscie dziewczynki spaly ze mna zebym mogla je miec przy sobie:))
IDA masz racje kurczak to za malo-jez by sie przydal !!
przeczytalam historie tej dziewczyny i sie poplakalam...achh jakie to smutne..jak zawsze slysze cos takiego to musze od razu sprawdzic czy z moimi corciami ok.A teraz kawka bo po 8 przyjdzie pielegniarka malej dac zastrzyk i znow sie zacznie..lekarstwa podac, zrobic im inhalacje..ale dzis czuje ze w koncu bede mogla spokojnie spedzic dzien i sie tak nie zamartwiac:)

reklama
dzieeeń doooobryyyy!

ale pusto....., Wy wszystkie jeszcze śpicie? ale Wam dobrze....ja też tak chce....!!! :-)

buziaki na miły początek dnia :** a za oknem znów szaro :-( buuuuu

Do góry