Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tygrynka gdzieś czytałam Twoją wypowiedź nt. balonów wypełnionych helem ;-) A wiesz te Tomki to właśnie takie urocze i romantyczne i kochane chłopaki ;-) Wiem coś o tym bo mój mężuś też Tomuś![]()
Rechotku widzisz, kolejne potwierdzenie na imię Tomek, naprawdę zrobiłaś najlepszy wybór i przyszła synowa Ci kiedyś za to podziękuje

, no i wiele wiele wiele innych takich mniejszych i większych niespodziewanek
Tomki są THE BEST
Ja miałam być Tomkiem jakby się okazało że jestem chłopcem 

Tygrynka oj bardzo często mi robił i robi takie akcje niespodzianki. A to przyjedzie niespodziewanie (jest za granicą) a ja wracam z pracy, otwieram drzwi a tu mój mężulek wyskakuje z pysznym obiadkiem :-), a to przyśle kartkę z wyznaniem miłosnym albo czekoladki (nie mailem tylko tradycyjną pocztą). Ostatnio nawet pokłóciliśmy się bo chciałam kupić nowy komputer bo stary to już taki gruchot i wyczaiłam mega ofertę i mu mówię.... A on zaczął marudzić, czy aby na pewno dooobry, itd. i od słowa do słowa zwymyślałam mu że jest chytrus i mam go gdzieś... okazało się, że mój mężuś kupił mi laptopa już dawno tylko czekał aż ja przyjadę do niego by mi go dać..., no i wiele wiele wiele innych takich mniejszych i większych niespodziewanek
Tomki są THE BEST
Ja miałam być Tomkiem jakby się okazało że jestem chłopcem
![]()

i się wkurza jak cos znajdę i mówię, żebyśmy kupili, a on juz to kupił i się męczy, żeby się nie wydać z niespodzianką
a obiadkowe lub inne tego typu niespodzianki (np. nie powie, że ma wolne albo wcześniej skończy i nagle się zjawia albo jak go budzę to wtedy mówi i mamy calusi ranek dla siebie) to są najlepsiejsze!!