Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zdecydowanie odradzam chusteczki do przemywania. Uwazam ze od nich Sonia dostala odparzen. Zamiast chusteczek, przy kazdym przewijaniu przemywam przód i pupe wata / lignina nasaczona woda z mydlem.drogie mamy ktore maja juz swoje kruszynki przy sobie! czy mozecie sie wypowiedziec w sprawie pieluch i chusteczek nawilzanych (konkretnych firm)? ktore sie sprawdzily, ktore nie? i dlaczego? moze jakis ranking?![]()

Zdecydowanie odradzam chusteczki do przemywania. Uwazam ze od nich Sonia dostala odparzen. Zamiast chusteczek, przy kazdym przewijaniu przemywam przód i pupe wata / lignina nasaczona woda z mydlem.![]()

Mary ma rację, z resztą to nie moje przypuszczenia. Mój Kuba też ma odparzoną pupcię i położna powiedziała że to zdecydowanie od chusteczek. Po pierwsze to chemia, a po drugie większośc chusteczek ma wypustki, które podrażnaiją przy przecieraniu

Z córka jak byla mala probowalam roznych ale zawsze wracalam do Pampersow. Ja polecam jeszcze pieluszki z Tesco (takie fioletowe) sa tanie i naprawde dobre.
No ale w końcu kąpie tez w zwyklej wiec nie powinno byc problemu. A Julek to nawet lubi bardziej waciki z wodą niz chusteczki bo cieplejsze, a o ile tańsze
drogie mamy ktore maja juz swoje kruszynki przy sobie! czy mozecie sie wypowiedziec w sprawie pieluch i chusteczek nawilzanych (konkretnych firm)? ktore sie sprawdzily, ktore nie? i dlaczego? moze jakis ranking?![]()
Wtedy sa juz bardziej miekkie i jak mowie nie odparzaja, nie robia otarc. Chusteczki tez mam te biedronkowe chociaz wkurza mnie ze przy wyciaganiu nie wychodzi 1 tylko kilka chusteczek 
Pupcia pierwsza klasa