C
Cleo1981
Gość
U nas 1 pampersy już są za ciasne
Miałam też huggiesy i są tez ok.Wczoraj powiedziałam mężowi żeby na próbę kupił te biedronkowe 3-6kg bo są tańsze.I szok bo nic nie przecieka ( nawet jak mały narobił lawinę jednorazowo
), nie obciera , jak na razie ok.Chusteczki z biedronki też w porządku bo są mocno nasączone.Wczesniej miałąm rossmanowskie ale są za suche i jakieś takie szorstkie jakby wypustki czy coś.Także tu jest ok.
Ale Niunio ma pełno krostek na buzi i głowce.Połozna i lekarz powiedziała że to pourodzeniowe cos tam z hormonami związane i ma przejść.Kąpać w oilatum.Oj szkoda mi go taki wysypany bidulek:-(
Miałam też huggiesy i są tez ok.Wczoraj powiedziałam mężowi żeby na próbę kupił te biedronkowe 3-6kg bo są tańsze.I szok bo nic nie przecieka ( nawet jak mały narobił lawinę jednorazowo
), nie obciera , jak na razie ok.Chusteczki z biedronki też w porządku bo są mocno nasączone.Wczesniej miałąm rossmanowskie ale są za suche i jakieś takie szorstkie jakby wypustki czy coś.Także tu jest ok.Ale Niunio ma pełno krostek na buzi i głowce.Połozna i lekarz powiedziała że to pourodzeniowe cos tam z hormonami związane i ma przejść.Kąpać w oilatum.Oj szkoda mi go taki wysypany bidulek:-(

... Kurde, poradźcie!!! Wiem, że gdzieś wcześniej to było, ale dokopywać mi się nie chce