Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czarna, to ty miałaś ostatni poród w rekordowym tempieSłyszałam, że drugi (czy kolejny) poród może być szybszy niż ten poprzedni, ale nie myślałam, że aż taka różnica może być
Ja właśnie wróciłam ze spaceru z Witkiem. Ładnie słońce świeci, ale wieje brzydkoPo południu chyba będzie padać.
A ja mam do was pytanie. Kupowałyście już buty na zimę dla waszych maluchów? Gdzie można coś dobrego a nie drogiego kupić?
Fajne też mają w Boti bodajże przy Nomi;-)
Monika, doprawdy, jak to ciężko kupić buty w rozmiarze 35? We wszystkich sklepach dziecięcych na pewno są ;-);-) A tak na poważnie to moja ciocia ma rozmiar 35 i też ma okropne problemy z kupnem butów...
;-)
Ale udało mi się dziś kupić buty w IBI w sklepie BOTI (tam też jest). Nawet mają spory wybór rozmiarów 35. Jednak większość z nich mi nie pasowała, bo pięta strasznie mi w nich latala. Ale jedne kozaczki sobie znalazłam i je kupiłam. Cena też niezbyt duża bo 219 zł. A Witkowi kupiliśmy wczoraj fajne kozaczki, nie za grube i nie za cienkie (w sam raz na średnio zimną zimę), w CCC w Tesco. Cena ok 60 zł.
ja tez jestem z tego sklepu bardzo zadowolonaDziś sobota. Ciekawa jestem jak Roxeen wytrzymuje na tym pogrzebie. Pogoda do kitu. Nie zazdroszczę im tego stania na cmentarzu przy tym wietrze i deszczu
Ja już nawet zaczęłam oglądać buty dla dzieci;-)
Ale udało mi się dziś kupić buty w IBI w sklepie BOTI (tam też jest). Nawet mają spory wybór rozmiarów 35. Jednak większość z nich mi nie pasowała, bo pięta strasznie mi w nich latala. Ale jedne kozaczki sobie znalazłam i je kupiłam. Cena też niezbyt duża bo 219 zł. A Witkowi kupiliśmy wczoraj fajne kozaczki, nie za grube i nie za cienkie (w sam raz na średnio zimną zimę), w CCC w Tesco. Cena ok 60 zł.
Super, to na zimę zakupy mam z głowy ;-)![]()

Cześć kobiety...
Melduje, ze zyje i nadal nie urodzilam... dzis moj termin a tu nic a nic...
Mam do Was goracą prosbe... czy ktoras moglaby zadzwonic do MOPS'u, i zapytac sie jak to jest odnosnie tego becikowego? Mianowicie, czy jezeli zaszlam w ciaze w styczniu 2009, a ustawa wchodzi 1 listopada, a ja zloze wniosek o becikowe PO 1 listopada, czy beda odemnie rowniez wymagali tego zaswiadczenia, ze bylam pod opieka lekarska od 10tc?
Bo logicznie rzecz biorac, to maja prawo wymagac tego dokumentu dopiero od kobiet ktore zajda w ciaze PO 1 listopada ale boje sie, ze jednak wiadomo jak to jest - wcale tak nie bedzie, bo nikt nie jest mily ani lojalny tymbardziej jesli chodzi o pieniadze...
Prosze Was o to, bo sama nie mam nic na koncie w telefonie, a nie bardzo sie czuje na nogach zeby isc tam sama sie dowiedziec..
Myslalam, ze zloze wniosek przed 1 listopada i bedzie OK. Jednak zapomnialam o czyms... zebym zlozyla wniosek o przyznanie becikowego, musi byc juz ustalony prawny opiekun dziecka... dajmy na to, ze urodze 10 października, rozprawa o ustalenie prawnego opiekuna bedzie conajmniej za miesiac takze wychdozi na to, ze wniosek napewno bede skladac PO 1 listopada..
Goraco Was o to prosze, bo caly czas mnie to meczy...
Tymczasem wracam do porzadkow, ide wstawic drugie pranie...
Buziaki dla Was Pilanki ;-)

Roxeen, co u ciebie? Jak twoje samopoczucie po ciężkim wczorajszym dniu?

jak otworzyłam okno
i poczułam ten ziąb 

chociaż tam nei ejstem pewna co do jakości