• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

W deichmanie moze i śednia jakos ale jak dla mnie szkoda 100 na buty które ponosi moze z miesiac. ponosi to za duzo powiedziane bo Hanka nie chodzi;-)

Co do kruczków prawnych to ja jestem całkowicie zielona wiec się nie wypowiadam.

A ja za tydzien wyprawiam Roczek i juz sie doczekać nie mogę;-)

Asheara jakies symptomy porodu?

Zdrówka dla Wszystkich.

reklama
Roxeen, dobrze, że spokojnie w miarę to przeszłaś. Na pewno w twoim stanie nadmiar nerwów i złych przeżyć nie jest wskazany. A jak się teraz ma twój maluszek, rusza się?

Kaka, teraz spojrzałam na suwaczek z wiekiem Hani i faktycznie jeszcze parę dni i mała będzie miała swoje 1 urodzinki :-D Jak idą ci przygotowania do imprezki?

Asheara Na sprawe czeka sie nie mniej niz 3 miesiace:* Wiec zanim dostaniesz te becikowe to ho ho ho. Pozniej jeszcze miesiac sie czeka az daja ci je na konto a raczej prawnego opiekuna:) Ja czekałam miesiac a na drugie beciekowe czkełam 3 tygodnie. Wiec bedzie sie ciągło i ciągło... W ogóle niczego nie załatwisz bez prawnego opiekuna dziecka:)Widzę ze ty jeszcze nie urodziłaś:) Życze powodzenia:* Jak urodzisz to zaraz daj znac i wklej jakies zdjęcia maleństwa... Pozdrawiam

Asheara Na sprawe czeka sie nie mniej niz 3 miesiace:* Wiec zanim dostaniesz te becikowe to ho ho ho. Pozniej jeszcze miesiac sie czeka az daja ci je na konto a raczej prawnego opiekuna:) Ja czekałam miesiac a na drugie beciekowe czkełam 3 tygodnie. Wiec bedzie sie ciągło i ciągło... W ogóle niczego nie załatwisz bez prawnego opiekuna dziecka:)Widzę ze ty jeszcze nie urodziłaś:) Życze powodzenia:* Jak urodzisz to zaraz daj znac i wklej jakies zdjęcia maleństwa... Pozdrawiam

Jakbym tego wszystkiego nie wiedziala. Na rozprawe czeka sie roznie w zaleznosci od miasta i ilosci tym podobnych wnioskow, spraw na glowie danej sedziny. Mozna czekac nawet tylko 2 tygodnie. To, ze Ty czekalas 3 miesiace, nie znaczy, ze jest to jakas regula. Ze na becikowe czeka sie okolo miesiaca [wplyniecie pieniedzy] wiem, ze pieniadze ida na konto prawnego opiekuna, wiem, to, ze niczego bez niego nie zalatwie tez wiem. i inaczej nigdy nie twierdzilam wiec niewiem skad Twoje pouczenia. K thx bye.

Kaka82 - Nic a nic... zadnych symptomow zblizajacego sie porodu ale... dzis mam odczucie jakby maly sie stanowczo obnizyl... no i pobolewa mnie bardziej niz zwykle ale sadze, ze to jeszcze nie dzis. Moze jutro... kto wie.

Monika77 - Dziekuje za checi, ale jednak bedzie to juz niepotrzebne, zdecydowalam ze sama sie przejde, bo i tak musze zajsc do USC. JEdnakze dziekuje :*

Witam!!
Asheara, a ja ku wielkiemu zdziwieniu becikowe dostałam jakiś tydzień po złożeniu wniosku, może tak źle nie będzie. Na pewno sobie ze wszystkim poradzisz, co się odwlecze to nie uciecze, wiadomo chciałoby się mieć kasę jak najszybciej, ale nie zawsze jest to możliwe.
Zaraz Ci wysyłam wiadomość na prv.

Ja to się w ogóle bardzo stresuję tym, żeby dzieciaki miały dobre buty, choćby miało to dużo kosztować i niestety kosztuje. Nie trzymam butów po Maksiu dla Mikołaja, wysyłam je koleżance dla jej syna. Mam dla chłopaków kupione buty na jesień, a zimówki też niebawem trzeba będzie kupić :baffled:

Roxenn widzę ze kapucyni z mojej Parafii spisali się na medal:tak:

Asheara to jest najlepsze wyjscie isć samemu i się wszystkiego dowiedzieć:tak::tak: a spacerek przed porodem jak znalazł:-p

Witam poniedziałkowo. U nas weekend zalatany od rodzinki do rodzinki. A to urodzinki a to imieninki ale tak to jest jak się ma wielką rodzinkę:-D:-D:-D A jeszcze troche i mój rodzyneczek bedzie miał urodzinki ehhh ale to zleciało:szok:
Oglądałyście wczoraj nasze siatkary!!! Ale piekny gest wykonały z tym opisem na koszulkach:tak::tak:

I ja witam poniedziałko.

Siatkarek nie oglądam bo to nie moja bajka:cool2:

Co do roczku;-) Torcik zamówiony (u mamy) a na nim będzie drukowany opłatek z zdjeciem solenizantki. Obmyślone są dekoracje, zaproszenia wysłane...menu hmmm bardzo wstępne ale jest: schabik upiekę i moze mielone, albo udka?? Ziemniaczki, suróweczki...torcik i moze babka piaskowa bo uwielbiam;-)

Co do bucików, to mówią zeby były usztywniane w kostce, żeby podeszwa była solidna ale zarazem musi też musi sie zginać, buty musza odychać a ja jeszcze patrzę na wagę bucika;-)

Ja rodziałm 5 dni po terminie. Miałam termin na 8mego października a młoda wyskoczyła dopiero 13stego;-)

Oglądałam siatkarki.... ale pewnie Czarna ma na myśli opis na koszulkach już w momencie wręczenia medali? Wtedy się u nas kotłował Maksio z dwoma kolegami w tym pokoju gdzie mamy tv i kurczę oglądałam jednym okiem - co miały na tych koszulkach, pewnie jakieś słowa wsparcia dla trenera?

Kaka, udanej imprezki :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry