reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

A u nas dziewczynka: Maja, od naszego miesiąca, oboje urodziliśmy sie w maju, pobraliśmy się w maju i nasz Skarbek został poczęty w maju, więc z imieniem dla dziewczynki nie mamy problemu. Tylko, że ja mam przeczucie, że będzie chłopiec, a z imieniem dla chłopca był problem, bo od miesiąca maj, nic się nie wymyśli, przynajmniej polskiego :) Ale po długich namysłach wybraliśmy imię: Karol.

Ostatnia edycja:
reklama
od początku chciałam mieć córeczkę - JAGODĘ, ale moi rodzice, którzy mieszkają w UK ostro zaprotestowali :dry:
moja mama stwierdziła, że nie chce by imię jej wnusi tłumacząc na angielski brzmiało Blueberry :-D
ostatecznie gdy powiedziałam jej ze jeśli nie Jagódka to może ZUZIA, tak jej się spodobało, że sprytnie przekonała wszystkich i od teraz mówimy już o Zuzance a nie o "dzidzi";-)

pbg Zuzie to bardzo fajne dziewczynki, w miare grzeczne (szczegolnie niemowlaki :tak:) no i bardzo sprytne
Nasza coreczka druga bedzie sie nazywala Maja ale zaczynam sie bardzo zastanawiac poniewaz te Maje ktore ja znam sa straszneeeeeeee. a moze ja sie tylko tak myle. moze ktoras zna jakas Maje?

larkaa to może się jeszcze zmienić:-):-):-), ja nie mam takiego imienia WOW podoba mi się i zmienia się jak w kalejdoskopie, to mi się przestaje podobać, to M coś marudzi

Za pierwszym razem podobało mi się imię Aurelia albo Amelia dla dziewczynki;-)Teraz nie mam pojęcia. Czekamy aż dowiemy się kto tam mieszka w brzuszku;-)

reklama
Dziewczyny ja tam nie patrze na to czy znam jakąs Maje i jaka jest, bo przecież to bedzie nasze maleństwo i bedzie takie jak je sobie wychowamy, imię tu nie ma nic do rzeczy, czyż nie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry