Arogo
Fanka BB :)
Madzia, my oboje jesteśmy architektami, z tym, że ja pracuje w domu no i mam zamiar troche wyspecjalizować branżę, bo będę projektowała pokoje i meble dla dzieci, firmę po mału rozwijam, ale z małym dzieckiem w domu jest ciężko:-( poza tym trzeba zarabiać, więc tez nie bardzo mam czas na swoje sprawy, bo pracuje dla biura architektonicznego w Australii
( przez internet oczywiście) 
Mój Dominis już miał dzień babci i dziadka w przedszkolu, ale nie bardzo chciał mówić wierszyki, stał na środku z rękami w kieszeni i robił głupie miny
ale wybaczymy mu, bo niedawno zaczął, poza tym jest jednym z najmłodszych w grupie
Amelkowa czekamy na zdjęcie w nowej fryzurze w naszym kąciku zdjęć ;-)
Daggy, ja tez mojego Dominika po mału muszę we śnie całować, bo on juz nie zawsze chce sie przytulać i strach mnie ogarnia jak sobie pomyśle, ze kiedyś się przestanie do mnie tulić :-( chociaż mam taką cicha nadzieje, że chociaż na urodziny i dzień matki da mi buziaka
Teraz póki moge to korzystam, a Patryka to tule za dwóch;-)
I oby córcia dalej Cie tak mile szokowała;-)
Mój Dominis już miał dzień babci i dziadka w przedszkolu, ale nie bardzo chciał mówić wierszyki, stał na środku z rękami w kieszeni i robił głupie miny

Amelkowa czekamy na zdjęcie w nowej fryzurze w naszym kąciku zdjęć ;-)
Daggy, ja tez mojego Dominika po mału muszę we śnie całować, bo on juz nie zawsze chce sie przytulać i strach mnie ogarnia jak sobie pomyśle, ze kiedyś się przestanie do mnie tulić :-( chociaż mam taką cicha nadzieje, że chociaż na urodziny i dzień matki da mi buziaka

Teraz póki moge to korzystam, a Patryka to tule za dwóch;-)
I oby córcia dalej Cie tak mile szokowała;-)