reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

:tak:hej dziewczyny:-)Agnieszka w super,że podróż poszła sprawnie:tak:no to teraz tylko się cieszyć że jesteś z M:-)wow a waga Patryka niezła:tak:to macie kawał chłopa w domu:-)udanego pobytu życze:tak:anik fajnie że jesteś :-)dawno Cię niewidziałam,no to niezłe macie przeboje z psiakiem,trzeba mieć zdrowie:tak:no ale co zrobić psiaki młode to szalone:-)ja też dziś z Niki spacerowałam prawie 2godziny bo taka super pogoda trzena kożystać i spacerować ile się da!miłego wiczorka życze:tak:

reklama
Patryk zaszczepiony:tak: oskrzela ma czyste, kataru brak, temperatury brak, a kaszel nie wiadomo skąd :confused2:
no i obowiązkowo poszalałam w sklepach z ubrankami dla dzieci :-p kupiłam chłopakom takie same bluzy, wyglądają bosko ;-)
Jutro ide kupowac dla siebie:-p
Miłego wieczoru ;)

Hej!
Aga szalej,szalej1 nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę:zawstydzona/y::sorry:A chłopakom strzel fotke i nam pokaż:tak:Super,że Patryk zdrowy,ale wage ma niezłą:szok::tak:
Anik udusiłabym psiaka gołymi ręcami;-)Znam ten ból,kiedys tez miałam psa co się lubiał wytarzac w tym i w tamtym,bleeee.

No pogoda fajniusia sie robi:tak::-)Aż chce sie żyć;-)
Mój Maciek został dzisiaj rozebrany z kombinezonu i juz w samej kurtce do przedszkola poszedł:tak:

witam dziewczynki:-)

co do psiaków, to mi się marzy labrador, ale to nierealne, nie mamy warunków, żeby mieć takiego dużego psiaka

Amelkowa jak Maćkowi szły ząbki to najpierw były widoczne takie szare kreseczki,które sie coraz bielsze robiły,aż ząbki wychodziły.Ale ten brak apetytu to może faktycznie na ten ząbek:sorry:
Aga idę obejrzec chłopaków:tak:

reklama
witam
zakupy skończone, sobie nic nie kupiłam, ale dzieci zaopatrzyłam solidnie :tak:
szkoda tylko, że Patryk zaraz ze wszystkiego wyrośnie :-(
kupiłam mu super mate do wanny, chłopaki kąpią się razem to będzie jak znalazł ;-)
http://www.mothercare.com/Mothercare...encoding=UTF8&
Amelka, widziałam w zeszłym tygodniu u teściów w gazetce z kościoła zapowiedzi chrztu Ani, moi teściowie chodzą do tego kościoła ;-)
A pojutrze, wracamy :-(

Do góry