Arco ja mam alergie na takich ludzi i przeważnie tak sie we mnie gotuje,że zawsze coś napyskuję
Kamea napewno wszystko jest dobrze,a jeszcze lekarze potwierdzają,więc się nie martw.
Anik dzięki za kawkę i sorki,ze koleżanke przywlokłam
Daggy ,Arogo ja narazie rezygnuje z fitnessu,bo kasy brak.W grudniu tez będzie ciężko ,bo i Mikołaj i święta,to na prezenty trzeba cos zaoszczędzić i jeszcze za mieszkanie za 3 m-ce musze zapłacić,o studiach nie wspomnę
,chyba już się zacznę dołowac jak zwiążę koniec z końcem:-(.
Ale tak a'propos wyjazdu moich znajomych do Szkocji i chęci K na wyjazd,to i tak nie zamierzam sie stąd ruszać.Wprawdzie tam życie pod względem finansowym lżejsze,ale takich fajnych koleżanek jak tu nie ma

Kamea napewno wszystko jest dobrze,a jeszcze lekarze potwierdzają,więc się nie martw.
Anik dzięki za kawkę i sorki,ze koleżanke przywlokłam

Daggy ,Arogo ja narazie rezygnuje z fitnessu,bo kasy brak.W grudniu tez będzie ciężko ,bo i Mikołaj i święta,to na prezenty trzeba cos zaoszczędzić i jeszcze za mieszkanie za 3 m-ce musze zapłacić,o studiach nie wspomnę
,chyba już się zacznę dołowac jak zwiążę koniec z końcem:-(.Ale tak a'propos wyjazdu moich znajomych do Szkocji i chęci K na wyjazd,to i tak nie zamierzam sie stąd ruszać.Wprawdzie tam życie pod względem finansowym lżejsze,ale takich fajnych koleżanek jak tu nie ma

może my wodę mamy z jakimś środkiem nasennym
więc ja póki co kawy nie potrzebuję
, ze jak tak dalej będzie czyli do konca tego miesiaca, to wstrzymujemy przelewy dla jej firmy i takie tam inne, czemu piwnica niepozamiatana itd itd) i mi lepiej