reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Odezwe się:)
Dziś Opole, powrót do domu, jutro lece do O z Natką do nowej szkoły..
Nie wiem jak nasz budżet zniesie te eskapady;-)

Kochane Opolanki czy któraś z Was uczestniczyła w jakiś zajęciach w czasie ciąży nie wiem joga, fitness itd?
Bo ja siedzę całymi dniami w domu sama, praktycznie nikogo jeszcze tu nie znam (oprócz kolegów męża z pracy i kilku ich dziewczyn/żon) i świruję już z nudów..:( Pracowałam króciutko, na umowę zlecenie, ale ze względu na ciążę zwolniłam się..w sumie gdyby nie ciąża to też bym się zwolniła, bo praca za grosze i męcząca psychicznie, stresująca.

Ostatnia edycja:
Witaj kiniusia ;-) Ty jesteś z Opola??? byłam na Twoim blogu niedawno...
jak jesteś z Opola to ja zawsze chętna na spotkania ;-)
co do zajęć dla ciężarnych to... chyba jakieś zajęcia na basenie są... popytam jeszcze o inne formy rekreacji brzuszkowej ;-)

póki co pisz z nami ;-)

ja tu na dyżurze non stop jestem :-D

Franiowa ;-) jeszcze tylko momencik ;-)

Od niedawna mieszkam w Opolu, mój mąż jest żołnierzem zawodowym i dostał tu przeniesienie, w sumie, po przejściach przydała nam się przeprowadzka, ucieczka od wszystkiego. A pochodzimy z dolnośląskiego, do rodziców mamy ponad 200 km.
Co do zajęć znalazłam w necie jogę i w razie czego zadowolę się tą jogą.

Ostatnia edycja:
reklama
kiniusia witaj.
Ja w czasie ciąży próbowałam chodzić na zajęcia do Zdrowej Rodziny na Krapkowickiej, ale mi się nie spodobało.
Za to bardzo sobie chwaliłam szkołę rodzenia przy szpitalu na Reymonta razem z ćwiczeniami właśnie (i za free), ale to opcja dopiero na późniejszy okres (pierwszeństwo mają panie po 30tc) no i jedynie na 5 tygodni (za to po 3 razy w tygodniu).
Poza tym więcej nie pomogę.

U nas rodzinka spakowana - jutro nas opuszczają zabawiaczki (ojojoj). Za to miniony czas spędzaliśmy miło, np. tak:

Do góry