• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
ale jestem ciekawa ile Olcia waży ło matko jej pietki powodują u mnie cudne górki na brzuszku

a wiecie miałam wczoraj sen że mała przyłożyła twarzyczke tak mocno że pod skórą widziałam jej
rysy twarzy i nawet miała oczy otwarte ;D :D ale mam sny nie ma co ::)

Ten to chyba przyjemny.... :D :D :D
Mi się wczoraj śniło jak morderczyni topiła niemowlę w zlewie a na koniec tego snu zabijała jakąś kobietę a potem się okazało, że to ja zabiłam i to moją mamę buuu.. Tak się bałam w nocy, że chciałam iść spać do rodziców, ale się bałam iść przez ciemne mieszkanie do nich do pokoju.

Naoglądałam się głupiego programu o usuwaniu ciąży i mam za swoje. Odbiło się we śnie.
Dla odminy jeszcze jeden mój sen z poprzedniej nocy. Śniło mi się trzęsienie ziemi ale takie niegroźne i rysunkowe i czuł je tylko królik z bajki o Kubusiu Puchatku. Tak podskakiwał na tej ziemi, podskakiwał... Budzę się a ja śpię na plecach (co prawie nigdy się nie zdarza) i to mój brzuszek tak skacze :D :D :D
Całe noce mi się śnią takie wyraźne sny :)

No Kachna przy takich snach to się można spocić.

A ja do gina ide 9 grudnia, czyli za dwa dni. Robiłam krew i mocz i toksoplazmozę- mam nadzieję, że będą OK.

Ja w przyszłym tygodniu idę na badania i 15-tego do swojego gina i czekam na wizytę w szpitalu bródnowskim - myślałam że uda mi się koło 10-tego ale chyba :(

reklama
o!ja tez zem ciekawa bo mam go pod domem. mama nas troje tam rodzila i zle wspomina- robale i zero widzen ale to stare czasy! ciekawam jak teraz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry