Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mamo-studentka pisze:ale ja sie domyslam ze bede miala jeszcze przynajmniej 2 usg. ale nie kaze sobie robic przy kazdej wizycie jak inne panny.nie czuje potrzeby i nie podniecam sie zdjeciami z usg jak inni bo tam malo co widac... no nie bierze mnie to!naprawde! ja tylko chce zeby maly byl zdrowy i juz. ;D
Są niemiłe i na pewno dziecku się to nie podoba, ale czy szkodę mogą wyrządzić, nie wiem?mamo-studentka pisze:no i do konca nie jestem pewna czy te fale usg sa taki neutralne dla dziecka...
dynia pisze:Są niemiłe i na pewno dziecku się to nie podoba, ale czy szkodę mogą wyrządzić, nie wiem?mamo-studentka pisze:no i do konca nie jestem pewna czy te fale usg sa taki neutralne dla dziecka...
A nie boisz się szkodliwości promieniowania od komputera, telefonu komórkowego, telewizora i innych urządzeń elektrycznych? One też mogą szkodzić dziecku, a jakoś ich nie eliminujesz ze swego życia.
Sama miałam dwa przepisowe badania i niebawem będzie trzecie, stosuję sie do zaleceń lekarzy, którzy uważają, ze nie ma powodów by wykonywać mi je częściej.
Zazdroszczę dziewczynom, które mogą częściej oglądać swoje maleństwa. Nie ma chyba wspanialszych chwil w czasie tych, ciągnących się w nieskończoność, miesięcy.
Pocieszam się teraz, że jeszcze max 10 tygodni i zobaczę w realu i przytulę swoje kochane maleństwo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()