• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Karola hihi, my chyba też zaczniemy ćwiczyć...

Słuchajcie Antares wysłała sms'a, że ma bardzo miękką szyjkę i grozi jej poród przedwczesny. 2 tyg leżenia bykiem... :( :( :( Trzymajmy kciuki! Będę jej pisać o newsach na BB, bo lepiej żeby nie wstawała do kompa...

ja tez juz po wizycie i kurde przez to wzzytsko zapomnialam powiedziec o tych odretwialych palcach u dloni...mam nadzieje ze moze Karolla spytala o to i wie cos na ten temat wiecej...poza tym za 3 tyg usg mam czy maly sie obrocil jak nie to cesarka mam wytrzymac do 15 styxcznia pozniej male juz moze spokojnie sie rodzic zdrowiiuusie, poza tym mam cisnienie miezyc przez to puchniecie noi i czy maly jest aktywny moze spac kolo 2 godzinek ale tak ma byc ruchliwy...tym mnie wystraszyl b9 u mnie to roznie on sie zachowuje ....pociskal mi brzuch na maxa i chyba male sie nie obrocilo ale nie ma pewnosci trzeba usg zrobic...oczywiscie cisnienie od razu mialam 136 na 60 dziwne jakies..jak dla mnie....to ze tak pobolewa jakby rozdziralao dol i wogole kucie to wynik wkrecania sie malnstwa w dol :-) w kanal :-) wiec spoko moze bolec...noi skorcze tez sa bolesne....co do golenia spytam, sie za 3 tyg 23 stycznia ....ale w szpitalu tym gdzie chce rodzic nie gola - sredniowieczne zabigi odzucaja.... tak uslyszalam...

reklama
Myfcia to super. A mały się obróci, jeśli już tego nie zrobił. O rany do 15 stycznia niecałe 2 tygodnie zostały. ależ ten czas leci. A dopiero co chwaliłysmy sie, że zafasolkowałyśmy, a tu juz pewnie częśc się w tym miesiącu rozdwoi. ::) :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry