• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Myfcia szykuj sie jesteś następna w kolejce !!
a040.gif

:) wow MYFA dopiero teraz zauwazylam!!! :D juz niedlugo twoj termin , czekam z niecierpliwoscia na dobra nowine !!!! o rany az mi sie cieplo zrobilo... ja o tej poze bede chyba jak na szpilkach... ;)
no MYFCIU torba spakowana? wszystko gotowe? jak tak to czekaj sobie spokojnie na swoje malenstwo... ;D

Magda a Tobie czemu zle? Asia byla chyba z zdien czy dwa za mna, ale kurcze to dobre terminy sa....na rodzenie....
Karolla my to cos czuje obie sie rozdwimy rowno :-)
Gosia Torba od wigilii spakowana stoi... maz w pogotowiu mama w poniedzialek ma przyjechac....1 ide na ktg i pewnie zostane w szpitalu juz jesli male nadal d gory glowka...ech

Myfcia, terminy sa dobre, rewelacyjne wręcz, tylko to czekanie ::) Ani czopa, a dzisiaj to nawet żadnych skurczy, tylko to rozpychanie w pachwinach. Jak człowiek siedzi w domu i wypatruje symptomów zbliżającego sie porodu to tak mu sie robi dziwnie.

ja tez mam rozpychanie sie w pachwinach..... a czopa ni sladu...ale ja nie wyzekuje bo przeciez mozemy urodzic i w 40 tyg...
karolla mnie tylk ta krew na plecach jakos tak...ale ogolnie poatr od razu maluszka miala i wogole super...jej nic nie bylo - wiesz ona miala ten uraz psychiczny dlatego tak wyla....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry