• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

MADZIU T TYM KICHANIEM I TRZYMANIEM MOCZU TO JA MAM PODOBNIE

MISIA GRATULACJE

MYFCIA I KAROLLA O CZYM WY MOWICIE CZY JA COS PRZEGAPILAM ?

KIRA CHOLERA JA OD WCZORAJ TEZ COS PODOBNEGO CZUJE

KAROLA 7 TO CO MY TEZ MOZEMY SIE SCIGAC; BO TY MASZ JESZCZE 20 A JA 21 DNI I OBIE DRUGI POROD ZOBACZYMY KTORA BEDZIE PIERWSZA

reklama
Blond, no przestań już... :laugh: Ty przejrzysta kobieto :-*:laugh:. Jezu jak mnie głowa boli, chyba mam ze 40st. To można wziąć teraz aspirynkę, czy lepiej nie, bo jest coraz gorzej :( :( :(?

w APAPie np. jest paracetamol, przeczytaj czy coś przeciwbólowego co masz zawiera paracetamol (a nie coś innego), chociaż któraś ostatnio pisała, że pytała gina i powiedział, że na tym etapie ciąży to tabletka np. ibuprofenu też nie zaszkodzi, a oscillocicinum to chyba takie "lajtowe" jest- nie zaszkodzi, ale pomóc też nie pomoże.

A widzisz. Ja mam taki dziwny organizm, że mi tylko, a w zasadzie nie tylko, ale najlepiej homeopaty pomagają na wszystko. Ale tata mi dopiero co to Oscillococinnum dostarczył. Teraz się będę faszerować. MUSZĘ BYĆ ZDROWA.

A to wszystko jest od siedzenia w domu. Jak przed slubem poszłam na tydziien urlopu, to najpierw dostałam zapalenia węzłów chłonnych, potem przyszła grypa, a potem naciekowe zapalenie mięśni i na poprawinach juz byłam w szpitalu. Ja po prostu muszę brać wózek i ruszać w miasto :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry