Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie przy każdej wizycie u gin - położna w rejestracji pyta czy potrzebuje zwolnienie wiec to chyba normalne
że jeśli nie czujemy sie na siłach by pracować to trzeba sobie odpocząc !!
Juz piszę.
Karolla co do metnego moczu - to OK. Najwazniejsze to to co mowiła (ups pisała Myfa) no i jeszcze zeby leukocytów nie było więcej niż 5 wpw ( u mnie 1-2, więc może być). No ale urosept zostaje. No i zwolnionko mam, więc bedę rok sie byczyć. No i wiecej czasu bedę dla was miała dziewuszki :laugh: :laugh: :laugh:.
No i najważniejsze - z córcią :laugh: wszystko OK. a wierci sie strasznie - reszta relacji w wątku po USG
A ja opisalam wlasnie w relacjach po USG :-)
Przepraszam, ze tak pozno :-)
I jestescie wszystkie kochane... ja tez zawsze czekam na Wasze opowiesci, relacje i tez strasznie sie czasami przejmuje.....
I milo mi, ze o mnie tez czasami ktos pomysli....
Karola7 gratuluję zdrowej córeczki. Będzie parka. Ja też mam syncia i podobno ma być córa ale czekam na potwierdzenie. Kira25 cieszę się, że u Ciebie też wszystko ok, podziwiam cię że nie korci Cię spytać kto tam siedzi w brzuszku.