reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

a ja mam w domu kobiete z malutką Zosią (w poniedziałek bedzie 4 tyg.) wiec mam towarzystwo niepijące hehe... a tak po za tym to mnie czasem sie piwa chce, ale mam tu takie zupełnie bezalkoholowe to sobie czasem je kupuje i pije... do mocniejszych alkoholi to mnie raczej nie ciągnie, choc przed ciążą lubiłam czasem wypić sobie whiskey z colą... ale nie rozpaczam, że teraz już nie mogę... to przecież żadno wielkie wyrzeczenie dla mojej Niusi nie pije i już :)

pozdrawiam i miłego dnia życzę :*

reklama
Hej dziewczyny. Jakoś ostatnio zaganiana jestem .Mały ma dzis swoje święto i latam od kilku dni . Dobrze sie czuję , wszystko jest ok. Odezwę się w poniedziałek i nadrobię wszystko.
A teraz chciałam tylko wstawić wam cos do poczytania. Pozdrawiam.
OBJAWY PRZEPOWIADAJĄCE PORÓD:
http://isr.atspace.com/r2/p1/p1.htm

-j-, wszystkiego najlepszego dla Kacperka w dniu urodzin, żeby rodzicom nie dawał dużo popalić, moc zdrowia, sukcesów w szkole i w ogóle samych radości:-)

-j- ja też się dołączę do życzeń dla Synka :-).

A ja dziś siedzę i już nie wiem co mam ze sobą począć. Muszę się wziąć za prezentacje i naukę a żywcem mi się nie chce:no:.

maran-atha fajnie mieć takiego brzdąca przy sobie :tak:. U nas wczoraj byli znajomi z dziewięciomiesięczną dziewczynką i z przykrością muszę stwierdzić że u mnie instynktu macierzyńskiego nadal brak :baffled:. Ehhh...

hooba tez z trudem zmuszam sie do nauki :crazy: nie wiem o czym napisac prace na socjologie - chyba nabazgram cos o poznym macierzynstwie, bo reszta tematow to mnie jakos teraz niespecjalnie interesuje ;-)

a co do instynktu macierzynskiego to mnie zaczely rozczulac ale wylacznie takie malusie niemowlaki, bo patrzac na nie wyobrazam sobie swoja corcie :-) mysle, ze reszta przyjdzie z czasem :-D

Hej dziewczyny,
jestes my po zakupach dla małego. wlasciwie wszystko skompletowane poza pampersami i wanienka do kąpieli, mielismy na koniec ja wziac i zapomnielismy. jak wychodziłam z apteki z podkładami poporodowymi to krzywo stanełam i torebka stawowami poszła. bolało jak fix banda ale juz jest lepiej. okładam kwaśną wodą.
dziewczyny, prosiłam w sklepie pana zeby mi zaprezentował wózki 3 funkcyjne i najnizsza cena w promocji to 1799zł przeceniona z 1999zł. masakra, na allegro znalazłam CHICCO TRIO EVOLUTION za 1299zł i w tym jeszcze spacerówka letnia składana w parasolke gratis. wiec nie wiem czy na taki sklep trafiłam :| Wprawdzie wózek dziadzio ma kupić ale bez przesady, ceny były nawet po 4000zł :-D nie wiem kogo na to stac przy takich wydatkach na malucha.

Justina spoko:) Brat mojego szwagra kupił swojemu nienarodzonemu jeszcze dziecku wózek za 4,500 tysia z wieloma bajerami i innymi bzdurami. Zaparkował go na klatce schodowej zanim syn się jeszcze urodził. Wyszedł z założenia że jak mieszka na snobistycznym osiedlu to kto by to ukradł. Pierwsza noc minęła i wózka już nie było. śmiałam się z niego że jakbym taki drogi wózek kupiła albo dostała to na pewno bym go ubezpieczyła. A my kupiliśmy z mężem wózek za 1300 i też jest trzxyfunkcyjny i nieczego mu nie brakuje. Jak się poszuka to da radę znaleźć dobry wózek za przystępną cenę. Noworodkowi czy niemowlęciu i tak wszystko jedno czy jego wózek kosztuje 3 czu tysiąc złotych, ważne by bylo ciepło i była mama w pobliżu.

reklama
Justina84 po dlugim zastanowieniu kupilam trzyfunkcyjny wozek - dokladnie czerwony efik1 TAKO JUMPER gondola spacerowka i fotelik sam (517961447) - Aukcje internetowe Allegro
ma fajne bajery i dodatki w komplecie tj. folie przeciwdeszczowe na gondole i spacerowke, moskitiere na fotelik; wszystko sie rozpina i po kilku probach nauczylam sie skladac i rozkladac stelaz jedna reka :-)
a co do sklepow to kupowalam go w sklepie gdzie byl tanszy niz na Allegro bo mieli fajne znizki :-D z kolei w innym sklepie w moim miescie az mnie zmrozilo gdy to samo zobaczylam prawie 200zl drozej:szok:

Do góry