zapmarta
Karolkowa mama
Martussa, to super, nie ma jak u siebie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki larkaa. Odkąd dowiedziałam się o tym położeniu nie chodzę inaczej jak na pieska.Mniej mnie wtedy kregosłup boli.może spróbuj faktycznie tych pozycji, które powodują, że dziecko zmienia pozycję, wiadomo że nie zawsze to działa, ale może akurat by się udało i Tobie byłoby lżej. Trzymaj sie tak cieplutko kochana i odpoczywaj!!
-j- idę twoim śladem i leniu****ę sobie. Po całym tygodniu pracy dziś tylko leżę do góry Karolkiem :-)!!!
superrrrrrKOBIETY I DZIECIACZKI!!! UWAAAGAAAA.... CHWALĘ SIĘĘĘĘĘ.... DZIŚ WRÓCIŁAM DO SWOJEGO RODZINNEGO DOMKU!! Remont co prawda trwa, ale z Małżonem jesteśmy już u siebieroboty huk za mną, huk przede mną, ość od kafli nas naciął na jakieś 2 stówy, ale niech mu będzie, jeszcze fuguje, ale bezczelnie chodzę mu w tę i z powrotem ;-);-);-) myję, układam, przebiorę pościel, przetrę drzwi, okna, pranie już w praleczce - żyć mi się chce na nowooo!! i choć pod sufitem goła żarówka- to najpiękniejsze miejsce na ziemi od dziś!!!
![]()
No, zaczyna być w miarę po domowemu... padam na pysk... idę na tv... paaa...dos jutros, Amigosss...:*:-)
...
A ja po wczorajszym spotkaniu z grupą studencką :-) Jak zwykle - super!
Ale powiem Wam, że straaasznie męczące było dla mnie siedzenie na niewygodnych kanapach i krzesłach. Kręgosłup bolał koszmarnie a brzuch szalał. Kilka razy postawiła mi się macica, a po chwili - skurcze! Już nie takie bolesne jak za pierwszym razem, ale dziwne uczucie
Koło 2 wołałam już, że muszę do domu, bo nie daję rady wytrzymać tych wszystkich pozycji, no i dym z papierochówNo i wszyscy podchmieleni a ja nie więc ubaw był po pachy! A koleżanka w 7 tc całą imprezę usypiała
Obie wyglądałyśmy jak śnięte ryby!
No i nocka też była rezultatem wczorajszego dnia i trzy razy obudziłam się na skurcze. Dzisiaj będę leżeć i nic nie robić!Obiad na szczęście zrobiłam wczoraj!