reklama
ana545
Mama Gabrysia
tragedie się dzieją Boże drogi.... nigdy nie wiemy co może się wydarzyć, cieszmy się że mamy przy nas nasze kruszynki
Dokladnie , niestety takie rzeczy spotykaja ludzi strasznie smutne :-(
Faktycznie okropne!:-( :--( Okropne co piszecie... Jakie życie jest okropne...
A ja opowiem Wam historię pewnej miłości :-)
Moja córeczka to mała księżniczka - (jak dla każdego rodzica ich pociecha). Otóż moja mała potrafi cały dzień przesiedzieć w łóżeczku i bawić się swoją kochaną zabawką - żabką
A wczoraj śmiałam się z mężem, że może dziewczyna wzięła sobie do serca, że jest księżniczką i będzie całować tą żabkę w nadziei, że zmieni się w księcia ;-)

Wczorajszy i dzisiejszy dzień jest mega spokojny jak na nią. Cały czas śpi, bawi się żabką i nic nie płacze
Jakoś tak dziwnie, bo przyzwyczaiłam się, że w ciągu dnia jest bardzo absorbująca.A moj Maks dzis ma chyba gorszy dzien. NOn stop placz, stękanie, kwękanie
Chyba to kolka. Ale dziwne, ze caly dzien się meczy. Dobrze, ze maz przyszedl i jest z nim teraz na spacerze, bo już nie dało się wytrzymać. Maly cały dzien plakal. W pewnym momencie tak sie zaniosl z placzu, ze az sie przestraszylam. Nie mogl oddechu zlapać, potrząsałam nim a on nic! Dopiero dmuchnelam mocno i ruszylo. MAsakra. Zestresowalam sie porzadnie 
mikimauro
Fanka BB :)
ardzesh-piękna historiaFaktycznie okropne!
A ja opowiem Wam historię pewnej miłości :-)
Moja córeczka to mała księżniczka - (jak dla każdego rodzica ich pociecha). Otóż moja mała potrafi cały dzień przesiedzieć w łóżeczku i bawić się swoją kochaną zabawką - żabkąŻabka gra po naciśnięciu brzuszka (ale Mila jeszcze tego nie umie zrobić), ma szeleszczącą podstawkę co mojej małej bardzo się podoba, lusterko na spodzie i dwa kółeczka w rączce żabki które grzechoczą i za które Mila uwielbia chwytać. Od kiedy Mila zakochała się w żabce ja mam znacznie więcej czasu dla siebie
mogę spokojnie ugotować obiad czy posprzątać :-)
A wczoraj śmiałam się z mężem, że może dziewczyna wzięła sobie do serca, że jest księżniczką i będzie całować tą żabkę w nadziei, że zmieni się w księcia ;-)
Wczorajszy i dzisiejszy dzień jest mega spokojny jak na nią. Cały czas śpi, bawi się żabką i nic nie płaczeJakoś tak dziwnie, bo przyzwyczaiłam się, że w ciągu dnia jest bardzo absorbująca.

ana545
Mama Gabrysia
A moj Maks dzis ma chyba gorszy dzien. NOn stop placz, stękanie, kwękanieChyba to kolka. Ale dziwne, ze caly dzien się meczy. Dobrze, ze maz przyszedl i jest z nim teraz na spacerze, bo już nie dało się wytrzymać. Maly cały dzien plakal. W pewnym momencie tak sie zaniosl z placzu, ze az sie przestraszylam. Nie mogl oddechu zlapać, potrząsałam nim a on nic! Dopiero dmuchnelam mocno i ruszylo. MAsakra. Zestresowalam sie porzadnie
![]()
Gabrys tez caly dzien marudny wsystko nie tak
ale moze to skutki wczorajszego szczepieniaMaciek tez byl marudny ostatnieo. Moze to przez zla pogode? Tylko ze u nas dodatkowo jakies zaparcie czy cos
Przedwczoraj tez mi caly dzien przeplakal i prezyl sie
Czopek glicerynowy zalatwil sprawe ;-) Kupka poszla w koncu i maly spokojny
Tez znalazlam na niego sposob... Klade go w wozku i wieszam nad niz trzy grzechoczace misie
Maly uwielbia je obserwowac i wyraznie zaczyna sie nimi bawic... tak wiec jak jestem zmeczona to to klade i sie bawi ;-) z 20-30 min potrafi sam posiedziec.... Potem mu sie troszke nudzi i nawoluje zeby sie nim ktos zainteresowal
Przedwczoraj tez mi caly dzien przeplakal i prezyl sie
Czopek glicerynowy zalatwil sprawe ;-) Kupka poszla w koncu i maly spokojnyTez znalazlam na niego sposob... Klade go w wozku i wieszam nad niz trzy grzechoczace misie
Maly uwielbia je obserwowac i wyraznie zaczyna sie nimi bawic... tak wiec jak jestem zmeczona to to klade i sie bawi ;-) z 20-30 min potrafi sam posiedziec.... Potem mu sie troszke nudzi i nawoluje zeby sie nim ktos zainteresowalkarolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
słuchajcie u nas w mieście żałoba :--
-( Dziewięcioletnia dziewczynka zginęła pod kołami ciężarówki. Nowe fakty
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]
... jak kruche jest życie...
takie rzeczy w ogóle nie powinny mieć miejsca ... kurcze przecież to małe dziecko :-(
karolcia-83
A moj Maks dzis ma chyba gorszy dzien. NOn stop placz, stękanie, kwękanieChyba to kolka. Ale dziwne, ze caly dzien się meczy. Dobrze, ze maz przyszedl i jest z nim teraz na spacerze, bo już nie dało się wytrzymać. Maly cały dzien plakal. W pewnym momencie tak sie zaniosl z placzu, ze az sie przestraszylam. Nie mogl oddechu zlapać, potrząsałam nim a on nic! Dopiero dmuchnelam mocno i ruszylo. MAsakra. Zestresowalam sie porzadnie
![]()
U nas też z mały działo się wczoraj coś niedobrego. Cale popołudnie płakał i zachowywał się tak jakby chciał spać a coś kazało mu płakać. Kolka to to raczej nie jest bo nie płacze kazdego dnia i często się uspokaja. Kupkę też robił więc wychodzi na to że zmiany pogodowe tak na niego wpływają.
reklama
karolcia-83
Habcia nie wiem czy zauważyłaś ale nasi chlopcy są z tego samego dnia. Najlepszego z okazji 2 miesięcy :-)