reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Witam się, czekamy na kolejne czerwcowe mamy, ja dzisiaj byłam się umówić do gina, niestety termin dopiero na 17.10 więc przyjdzie mi trochę poczekać.

Witam Dziewczyny!:) Jestem prawdopodobnie w 4 tc i wiem, że jeszcze wszystko się może wydarzyć, ale pozwoliłam sobie dołączyć do Was:)

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki :-) 8 miesięcy się staraliśmy i w końcu się udało :tak:
Termin wyliczyłam sobie sama i wychodzi mi też na 1. czerwca, ale jestem za granicą i nie mam jak zrobić bety ani umówić się do gina żeby to potwierdzić.
Na razie obstawiam czerwiec, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :tak:

:-) to te ktore jeszcze nie napisaly kiedy maja termin piszcie zrobie pozniej liste ciezarowek :-)

Martucha
Gratulacje :-) 8 miesiecy to tez troche. A to twoj pierwszy dzieciaczek czy masz juz dzieci?:-) nie widze niestety suwaczkow na telefonie jesli masz.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny :) Jestem nowa na forum, przybywam, by podzielić się z Wami moim szczęściem! Dziś na teście (popołudniu) druga kreska wreszcie widoczna (choć ledwo, a był to w tym cyklu już, o zgrozo, trzeci)! Cieszę się bardzo i choć próbuję się nie nakręcać, to wewnątrz strasznie zacieszam :-D To pierwszy cykl, kiedy postanowiliśmy się starać, robiłam testy owu, celowaliśmy w chłopca, nasza 1,5-roczna dziewczynka właśnie drzemie :) W piątek wybiorę się na betęHCG, coby potwierdzić. To będzie dopiero dzień spodziewanej @, mam nadzieję, że fasolka się utrzyma i w czerwcu przytulimy nasze maleństwo :) Nie mogę się doczekać, żeby Was poznać :tak:

Do góry