kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
hej witam po 3 dniowej przerwie na BB, zaraz biorę się za nadrabianie co mnie ominęło 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej witam po 3 dniowej przerwie na BB, zaraz biorę się za nadrabianie co mnie ominęło 
. O takie z pepco mój młody tez lubi tyle ze on je szybko rozwala i wole mu kupic metalowy za 5 zł a cieszy sie jak głupi

nie mniej wizja egzaminów i poprawiania prac semestralnych mnie przeraża. mam mnóstwo swojej roboty, zaległe teksty do napisania, a tu jeszcze to. uwierz, wykładowca też sesję ciężko przeżywa
do tego mam beznadziejną pamięć więc nigdy tych wszystkich dat itp nie mogłam spamiętać
do chirurga czekamy już prawie pół roku na sierpień mamy wizytę ... do okulisty na wrzesień
ale pójdę wcześniej prywatnie 
To chyba dopisze do MM*Prowadzić kulturalny tryb wypowiedzi starać się nie doprowadzać do "wojny"![]()

z doświadczenia właśnie z MM stwierdziłam że może się przydać

Ja jestem na III roku Fizjoterapii . I jeszcze rok przede mną... a od kiedy mam Wike to już w ogóle odechciało mi się studiować..