reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
kreatorka jak tam egzaminy?
rox ja nie jestem pewna ale za palenie grilla na balkonie grozi kara grzywny przynajmniej u nas w Dębicy:-D. O takie z pepco mój młody tez lubi tyle ze on je szybko rozwala i wole mu kupic metalowy za 5 zł a cieszy sie jak głupi:-D

oj, z nóg zwalają te sumy na prezenty. a zadłużyć się na imprezę - niezłe myślenie, albo jego brak. z cyklu 'kredyt na wesele na 10 lat, rozwód po dwóch':-p

rox, sesja i mnie czeka, ale od drugiej strony:-D nie mniej wizja egzaminów i poprawiania prac semestralnych mnie przeraża. mam mnóstwo swojej roboty, zaległe teksty do napisania, a tu jeszcze to. uwierz, wykładowca też sesję ciężko przeżywa:-D

femme, mam podobne odczucia jak ty - jakby mi kazali uczyć w podstawówce czy gimnazjum pokazywali by mnie w wiadomościach pewnie jako osobę jaka wymordowała pół klasy;-) studenci to już inna bajka, większy dystans, inny sposób uczenia.

chciałam do laryngologa się wybrać, a kolejka na jakieś 2 godziny czekania. chyba pójdę tuż przed końcem jego pracy, moze się uda jeszcze wejść?

Ja Ninę wymęczyłam gilgotkami i kazałam jej spać bo była już taka marudna że do 20 i tak byśmy nie wytrzymały:no: :-p

ROX - nie lubię i zawsze miałam takich beznadziejnych nauczycieli że nawet na nią nie chodziłam :-D :-p do tego mam beznadziejną pamięć więc nigdy tych wszystkich dat itp nie mogłam spamiętać :sorry:

NAJA - i tak nieźle ja Ninę do ortopedy zapisałam to na 22czerwca jakiś termin wykopała tak na lipiec :sorry: do chirurga czekamy już prawie pół roku na sierpień mamy wizytę ... do okulisty na wrzesień :sorry: ale pójdę wcześniej prywatnie

Dziewczyny trza stworzyć regulamin jakieś sugestie ?
z mojej strony

*Nie nabijać postów (czyli edytujemy chyba że od naszego ostatniego posta minęła powiedzmy godzina)
*Nie tworzyć osobnych wątków bez konsultacji z resztą forumowiczek
*Prowadzić kulturalny tryb wypowiedzi starać się nie doprowadzać do "wojny" :-p

Wróciłyśmy ze spacerku, w ostatniej chwili złapał nas deszcz ;/
Jestem moderatorką " wcześniaków " :-)

o jak mi miło,że widzę tu inne studentki :tak: Ja jestem na III roku Fizjoterapii . I jeszcze rok przede mną... a od kiedy mam Wike to już w ogóle odechciało mi się studiować..

Zabawki z Pepco ... chyba najlepsze jakie są - w niskiej cenie, inne niż wszystkie, moja mała je uwielbia :-D

ja na regulaminy kiwam głową na tak, przydają się, gdy mam wiele.

femme, terminy niezłe.. pamietam jak kiedyś pojechałam na testy alergiczne w styczniu i wisiała kartka, że zapisy do laryngologa właśnie są już na następny rok! fajnie żyć w takim kraju, survival normalnie:sorry:

odnośnie psioczenia na historię - sama jestem historykiem na papierze, de facto politologiem, ale mój prof. na studiach mówił zawsze że historyk musi znać dwie daty, swojego urodzenia i dzisiejszą. o reszcie musi wiedzieć gdzie to znaleźć. i tego się trzymam i takie mam wymagania wobec studentów:-D

naja - ja studuje na wydziele politologii właśnie ;-) he he he ;-) a co wykładasz ? ;-)

reklama
Do góry