reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam się!
Wczoraj cały dzień na zakupach, dziś babcia ze swoim chłopakiem, a jutro małż dalej w domu i spółdzielnie mam do załątwienia i za sprzątanie trzeba sie brać.... Także zajrzę do Was we wtorek :tak:. Obiecuję nadrobić zaległości.
Zyta, oj tak zabiegana :-(.
Miłego i spokojnego dnia kochane! :tak: :-)

reklama
no i dziś spróbowałam wykończyć zeszłoroczna choinkę ..czubek jest masakra nie mogłam sobie poradzić atak dobrze mi szlo :baffled: zabieram do pracy zeby nie trzeba było ustawić takiej sztucznej bo nie ma czasu żeby to ubierać i rozbierać potem...[
To wszystkie ozdoby robisz sama :szok: To podziwiam za talent i wytrwałość.
Ja nie mam smykałki do takich rzeczy. Z robionych ozdób to u mnie tylko lukrowane pierniczki i łańcuch.
Życze zdrówka dla synka.

Zyta ja próbowałam usunąć zdjęcie z załącznika i mi się nie udało :no: Ale popracuje jeszcze nad tym.

Po wczorajszym sniegu już nie ma śladu. Później padał deszcz ze śniegiem.
Wczoraj po południu pojechaliśmy do znajomych, dawno nie bylismy i juz sie upominali :-) Tyle, że ja byłam kierowcą ;-)
Fajnie było, gorzej się wracało, bo była szklanka na drodze :szok:

A dzisiaj świeci słońce. O 15 idziemy na jasełka. Angela będzie aniołkiem :-)

O nie nie bombeczkę kupiłam :-) ale mi sie spodobało i jako zabawa dla dziecka chyba fajna sprawa :-) już obczaiłam na allegro woreczki brokatem :-) bo ja takie zabawy, ale tylko z nim :-) i przez niego :-) on wycinał foremkami do ciastek wzory i r potem to suszyliśmy i malowaliśy .. na el jak wrocilam z pracy to sie okazało że piękny bałwanek na choince nie zawiśnie bo się
"roztopił"---> w sensie został pokruszony :D

Ja właśnie wróciłam z pracy i jem obiad. Zostały mi jeszcze oszukane gołąbki (bez zawijania) z soboty.
Coś mnie dzisiaj naszła wena na mycie okien, to zaraz sie biorę puki jest jeszcze jasno i puki mi sie chce :-p
Postaram się zajrzec wieczorem.

a my dopiero wrocilismy ze sklepu:-pzmeczona jestem jak...:zawstydzona/y::crazy:
troche zadowolona;-):tak:kupilam sobie kozaczki,moze nie takie wymarzone,ale...:rofl2:zreszta ja i tak zawsze mowie,ze jesli chodzi o ubieranie sie to w Polsce jest superrr,a tutaj jak cos porzadnego to cena z kosmosu:rofl2:(dziewczyny pisze i marze o lozeczku,wybaczcie:sorry::sorry:ale tez chce byc obecna;-):-))
corce oczywiscie dwa komplety,bluzki+getry:happy:
co do swiat jestem zla...wiem ze nic nie wiem,pisac nawet sie nie chce na ten temat:no::zawstydzona/y:
ogolnie wiecie co jak tak nie wiadomo,gdzie sie bedzie to odechciewa sie wszystkiego,ech....

zytka spokojnie nerwy w niczym niepomogą a będziesz miała suprais jak sie okarze gdzie spędzacie święta . podobno zakupy poprawiają humor ? niezadziałało?

edysiek ja nic niegotuje nic niepieke -jade na gotowce i wracam z wałówką ;-):-D
ale moja mamcia zawsze piecze pyszny sernik ,strucle makową ,szarlotke i zawsze jeszcze jakieś z kremem . teściowa niepiecze ale kupuje co sie akurat trafi :) a ty co pieczesz?

Witam się porannie i z kawusią :tak:
Zobacz załącznik 416543
Od piątku mam urwanie głowy :tak:. Sobota zakupy, piątek zresztą też, w niedzielę odwiedziny babci z m-je i cały dzień stania w garach :dry:, poniedziałek wizyta w spółdzielni i znów zakupowo ale tym razem w poszukiwaniu prezentów. Wczoraj pranie, sprzątanie, prasowanie, a miałam odpoczywać... :-D.

reklama
Do góry