reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Lena witaj :-)

Mamuśka mamy staw koło domu, bo mój K. to nie dość że wędkarz to jeszcze swoje rybki musi mieć. No ale ładnie jest i nawet kąpać się można :tak: Zrobię zdjęcia i wrzucę.

agnieszka.kk wlasnie mialam cie poprosic o zdjecie... jaki ty ten stroj kupilas;-)ty to widze,taka artystyczna dusza,ja to bym nie umiala cos,czegos poprawic,takie do tego mam rece,ech:zawstydzona/y:;-)
Zyta kochana Ja o szyciu nie mam większego pojęcia ale wszyć zapinkę to potrafię :-D
Kombinuję jak koń pod górę bo zależy mi na tym stroju.Dobrze się w nim czuję,kolory mi pasują lecz ten jedne incydent no...:dry:
Agnieszka avatarek troszkę tajemniczy bo za wiele nie widać,ale tą szczupłą osóbkę można dojrzeć. pochwal się zdjęciem stroju jak go przerobisz.
mamuśka dzięki ;-)
wkleję fotkę jak będzie gotowy.
Dziewczynka w sukience ćwicząca boks to musiało byś śmieszne :-D a małej pewnie pasowało :)
Porządki zrobione to na jakiś czas masz chociaż z głowy.

Edysiek czekam na fotki stawu :tak: ciekawa jestem...

Lena witaj :-)

Uciekam spać!Dobranoc dziewczyny:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Małżonek w niedzielę wyjechał w delegację i wraca 5 czerwca, a ja jakoś znaleźć sobie miejsca nie mogę...
Wybaczcie, że ostatnio się nie odzywałam ale musiałam się nim na zapas nacieszyć <niestety się nie dało :-D>.
Mieszkanie mam już prawie na błysk wysprzątane i jak skończę sprzątać, to nie mam pojęcia co będę robiła :dry:.
Edysiu, u mnie koło domu też jest staw ale ryb tam nie ma tylko kaczki :laugh2: jakby któraś miała ochotę na kaczkę, to dajcie znać :-D;-). Robiłaś już może kotlety rybne?
Ubiegnę Cię i klejam Ci nasz stawik :tak:
Zobacz załącznik 467119
Zyta, jak pogoda u Was? Bo u mnie od 2 dni duszno, pochmurno na zmianę ze słonkiem. Dziś czekam na burzę <mimo iż się boję>, bo kiślem oddycham... Ja też zdolności manualnych nie posiadam :-D.
Mamuśka, Jula ćwiczy karate? :-D przezabawnie musiało to wyglądać :tak:.
Agnieszka k.k. czekamy na foty :tak:.
Lena, witam Cię tu :-D
Zajrzę jak młodego po południu spać położę. Póki co z psiakiem muszę się zbierać.

lenaDTR jak najbardziej mozesz dolaczyc,zaprasamy!!!!chociaz maly tu ruch,moze jestesmy jedyne:rofl2:

a tak swoja droga to ciekawa jestem jak maja sie statystyki do ilosci dzieci w Polsce???
hm moze ktos kiedys zalozy jakas ankiete???
tu we Wloszech w wiekszosci maja po dwujce....malo sie spotka,ze jest jedno lub troje,no przynajmniej w okolicach tu gdzie mieszkam....
Podejrzewam,ze i w Polsce teraz taki model panuje:-p
fanta20062 witaj,witaj,no zeczywiscie dlugo cie nie bylo...juz nawet cie wczesniej wywolywalam,potem dalam spokuj,hm pomyslalam ze zapomnialas o nas:zawstydzona/y::-p
staw piekny,macie cel na spacery,bo napewno mamusiek z dziecmi tam nie brakuje?
Edysiek a nie lowia rybek obce osoby w tym stawie?ja myslalam,ze to wasz ten staw,prywatny?aaa i widze ze masz kato na fb?powiedz mi trudno zeczywiscie sie po nim poruszac?kurcze teraz to zaluje ze skasowalam,ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby nowy zalozyc...
a na wycieczke z klasy Angeli nie jada dzieci?moja kuzynka po komuni byli gdzies na wycieczce z dziecmi komunijnymi?
mamuska24 haha dziewczynka w sukience cwiczaca box,a jednak cos ci wujkowie musieli wymyslec,nie tak to tak,ale teraz poszli w kierunek zabawny,a dziewczyna tez musi sie umiec obronic w razie czego wiec mysle,ze nalezy im sie pochwala;-)
agnieszka.kk ja to mam problem z guzikiem wszyc a co dopiero cos tam wymislic i przerobic:zawstydzona/y::rofl2::-p:-)

u nas widze,ze w nocy padalo teraz nawet slonce sie przedziera zza chmur,ale pogoda ogolnie jest do bani...:rofl2:wlasnie pije kawe i bb okupuje...:-p

witam się z kawusią i jeszcze trochę zaspana ale dzień dobry wszystkim.

Edysiek czekam na zdjecie, to musi byc fajne mieć właśny prywatny staw koło domu:-)
Fanta no witam cię kochana, tak się zastanawiałam gdzie nam zaginęłas, a ty mężem chciałas się nacieszyć- współczuje rozłąki- dość czesto Twój mąż wyjeżdża-???
Mamuśka, Jula ćwiczy karate?
laugh.gif
przezabawnie musiało to wyglądać
yes2.gif
.

fanta moja córa tylko ćwiczy karate i boks tak wiesz z wujkami,na zajęcia nie chodzi ale coraz częściej odnoszę wrażenie że przez nich lubi sie bić:-( a jej walki w sukni księzniczki wygladały komicznie (cięzko jej było nogi podnosić,a jak się przewracała to nie mogła wstać- więc wszyscy się śmialiśmy i ona też była zadowolona.
Agnieszka porządki zrobiłam ,bo w zeszłym roku jak wróciłam z urlopu to mąz jak zmieniał pościel to brudną powrzucał do szafy z butami(niby nie wiedział co z nią zrobić:no::-)) tym razem jest tak poukładane że nic tam nie wrzuci(pozmieniałam wysokość półek )
Zyta no nie wiem czy powinnam wujków pochwalić, może tylko za to że córa ich uwielbia bo na maksa się z nią wygłupiają, ale jak jakieś dziecko próbuje jej coś zabrać to nie odda , szczypie i krzyczy dzieciom w twarz. jeden chłopczyk ugryzł ją to mu przyfasoliła w twarz- wiesz raczej wolałabym żeby po twarzy nikogo nie biła nie wazne co jej ktos zrobił.

u nas w końcu na dzisiaj zapowiadają +25 stopni ale jak narazie to jest pochmurno więc nie wiem czy faktycznie bedzie ciepełko.
a co do dzietności polek, to kurcze tutaj w anglii raczej jest przewaga jedynaków,oczywiście sa mamy z dwójką dzieci ale z trójką to juz rzadko, chyba że to sa kobiety które mają dzieci w wieku15-18 lat to i trzecie się im trafiło po przyjeździe tutaj(więc to tak jakby mieli jedynaków bo różnica miedzy rodzeństwem ogromna)

miłego dzionka wam życzę!!

Ostatnia edycja:
Fanta tulam mocno wiem co to znaczy!
Zyta mi się wydaje ze w Polsce teraz moda na 2-3 u mnie naokoło maja 3 i wiecej!

reklama
Witajcie dziewczyny!
Ja dziś będę z doskoku,robotę mam w domu :sorry2:
Nigdzie nie można dostać takich zapinek czy klamer co chcę do stanika wszyć i jestem zmuszona wymienić strój,dobrze że mam paragon.W sobotę jadę do fryzjera więc wymienię.
Wkleję wam w weekend fotkę starego i nowego stroju jeżeli coś znajdę...

Witam się i ja u nas dzisiaj będzie mega gorąco już w tej chwili +25:)
lena...ahhh zazdroszczę :-D
u mnie +15

Fanta fajny ten stawik.Do 5 czerwca już niedługo ;-)
agnieszka.kk ja to mam problem z guzikiem wszyc a co dopiero cos tam wymislic i przerobic:zawstydzona/y::rofl2::-p:-)
Zyta :-D:-D heh
Agnieszka porządki zrobiłam ,bo w zeszłym roku jak wróciłam z urlopu to mąz jak zmieniał pościel to brudną powrzucał do szafy z butami(niby nie wiedział co z nią zrobić:no::-)) tym razem jest tak poukładane że nic tam nie wrzuci(pozmieniałam wysokość półek )
mamuśka ooo kurcze no to ładnie :szok::-D:-D

Do góry