reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Polskie mamusie w Anglii

Dziękuję za mile przywitanie:-)
happymum mieszkam w Londynie:happy2: od 9ciu lat :-)
kopka ja akurat po południu piłam kubek gorącej czekolady,na rozgrzanie;-)
kama witaj,widzę ze mamy podobny staż pobytu w UK:tak:

Co u mnie?Hmm..weekend a mnie grypa rozłożyła na łopatki:crazy:

reklama
happymum zależy w której części Londynu:-) w centrum,tam gdzie są wszystkie znane atrakcje turystyczne,jest pięknie:tak: wszystko zadbane,dopieszczone.Ale są tez dzielnice,gdzie lepiej po zmroku nie wychodzić:-D
Ty mieszkasz w Castleford?Przyznam szczerze ze jeszcze o takim mieście nie słyszałam,to jest jeszcze Anglia,czy Szkocja?

To tak jak ja :-) teraz mieszkamy na obrzeżach Londynu i bardzo się nam podoba,spokój,przestrzeń a do sklepów rzut beretem.

Witajcie

Dzieki za przywitanie:tak:

Ja od poczatku zawsze mieszkalam w Londynie a najdalej to w 3 strefie.Powiem wam ze teraz mieszkajac na obrzezu czuje sie naprawde dobrze.Najchetnie to mieszkalabym calkiem poza Londynem:-DTu gdzie teraz mieszkam jest super,od pierwszego dnia widac bylo roznice .Sasiedzi przywitali nas bardzo milo do tej pory odwiedzamy sie nawzajem na kawkach i pogaduchach mimo ze mozemy przez plotek jak to sie mowi rozmawiac,ludzie sa tu bardzo przyjemni .Znalazlam tutaj takze bardzo dobra szkole dla syna i co najwazniejsze dla mnie katolicka.W tej chwili nawet nie myslimy o zmianie mieszkania,ale jezeli cos sie zdazy to napewno pozostaniemy tutaj w okolicy zeby Dominikowi szkoly nie zmieniac.

ja mieszkam 100 metrów od szkoły i sie ciesze bo codziennie zajmuje się siostrzeńcem mojego P. wiec daleko niemam zeby go zaprowadzać i odbierać

kama my jesteśmy świeżo po przeprowadzce-na wakacjach zmienialiśmy mieszkanie na większe.Zmieniła się tez i okolica,ale starszy syn pozostał w tej samej szkole:tak: Chodził tam od przedszkola i bardzo się cieszy ze mimo przeprowadzki dalej tam chodzi.A mnie pozostało wozić go 6 mil w jedna stronę.Happymum Ty to możesz w szlafroku siostrzeńca odprowadzać;-)

reklama
mnie dzisiaj Nadie zrobila niespodzianke,poszla spac o 20 i wstala o 9,jestem mega wyspana:)
Bylam w Londynie 2 razy,po paszsport dla corci i przy okazji troszke pozwiedzalismy i jak lubie duze miasta to Londyn mnie przerazil,a moj P to bym tam zwariowal,on tak jak wy woli male miasteczka i nawet Plymouth jest dla niego za duze i glosne.
ja myslalam,zeby po nowym roku zapisac juz Nadie do przedszkola,bo wiem,ze u nas sie czeka za miejscem,a chcialabym,zeby na te 15 godzin w tygodniu poszla.
Wczoraj niedziela ,kiedy ja pracuje byla taka sliczna i cieplutka,a dzisiaj od rana deszcz i pochmurno;/

Do góry