Aurelia79
Podwójna Mamusia
Jutro idę na wizytę, zobaczymy co lekarz powie na mój cukier.
Dzisiaj umówiłam się na usg 4D... 110zł![]()
Pola, idziesz do tej lekarki, co Ci pisałam na Chałbińskiego, czy gdzieś indziej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro idę na wizytę, zobaczymy co lekarz powie na mój cukier.
Dzisiaj umówiłam się na usg 4D... 110zł![]()
A ja odebralam wyniki na glukoze i mam po 75g po dwoch godzinach 121.Lekarz kazal mi sie z nim skontaktowac jak bedzie powyzej 120.Jutro zadzwonie zobaczymy co mi powie....
. To ze względu na moje migreny. Ciekawe, co powie na to moja pani ginekolog za tydzień na wizycie. Myślicie, że może jeszcze podważyć decyzję neurologa?
. Myślę, że przyda nam się takowy wątek.Aurelia, szczerze mówiac nie mam pojęcia czy tę decyzję można podważyć.. na pewno można skonsultować się jeszcze z jakimś innym neurologiem. Nie wiedziałam, że migreny kwalifikują do cesarki - czemu tak jest?
. Poza tym moje bóle głowy zawsze występują w parze z wymiotami. Ostatnie dwa odczyty eeg też były nieprawidłowe. Neurolog mi tego nie powiedziała, ale ja myślę, że ona się boi wsiąść odpowiedzialność za to, co się może stać tzn, jakieś komplikacje z ciśnieniem w czaszce, czy wylewem...