Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie Aurelia nie ma co ryzykować własnego zdrowia, lekarz na pewno wie, o czym mówi
Głowa do góry!!!

pola, ja też będę miała to świdczenie rehabilitacyjne, jak mi lekarka wypisała te papierki to też się nieźle przestraszyłam. Ale wszystkie wiemy dlaczego tak napisała. Wysłałam do ZUSu ok 2 tyg temu, teraz czekam na ich odpowiedz.
Ja robilam juz powtorne badanie po 75g i op dwoch godzinach ale tez wyszlo ok.:-)Po 50g i po godzinie![]()
No i również bez słodkich owoców, zostają praktycznie jabłka (ale nie bardzo słodkie), gruszki, no i czasem może jakiś grapefrucik ale nie często bo to pryskany cytrus.Wniosek zawiozę do ZUSu w przyszłym tyg. ale mam jeszcze sporo czasu, bo L4 mam do 29kwietnia, a wnioski składa się ok.6tyg.przed zakończeniem zasiłku chorobowego.
ZUS ma też mniej więcej tyle czasu na odpowiedź.
pola a do którego zus-u to zawieść ?mi 182 dni kończy sie 25 kwietnia to ile czasu wcześniej musze zawieść to zaświadczenie ?
, a wniosek chciałabym złozyć w przyszłym tygodniu.