Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kangurka Duphaston na zahamowanie skurczy???Troche dziwne,bo to progesteron czyli cos co przewaznie na pcozatku ciazy sie bierze.Mi w szpitalu ostatnio przepisali na zahamowanie skurczy macicy fenoterol.
A co do testu obciazenia glukoza to na pewno w diagnostyce mozna zrobic.Diagnostyka Laboratoria Medyczne
Tylko wczesniej przedzwon i sie dowiedz,czy maja glukoze czy trzeba sobie w aptece kupic.
Kangurka - ja bralam Duphaston na poczatku ciazy... coprawda w innym celu, bo ze wzgledu na torbiel na jajniku i wywolanie okresu...
Ale ten lek dziala dwojako i jest bardzo czesto przepisywany wlasnie na podtrzymanie ciazy. Ja raczej slyszalam o nim same dobre opinie, u mnie zadnych skutkow ubocznych nie wywolal, a bralam go przez pierwsze trzy miesiace ciazy.:-)

a mnie pytala czy kotce ciezarnej dawac jakies witaminy np kawalek tabl prenatalu

mm, widzisz - niby w kazdym laboratorium, ale.. jak byłam w Krakowie u ginekologa to odrazu na morfologii i powiedzieli mi przy tm ze oni nie robią glukozy :-((