Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny wczoraj bylam u lekarza bo mialam robione badanie na krzywa cukrowa lekarka powiedziala ze wyniki sa syper .
Pytalam sie mojego lekarza kiedy mnie wysle na USG powiedziala ze w 30 tygodniu wydaje mi sie ze to jest dziwne wiec postanowilismy z mezem ze w styczniu pojde prywatnie.
dzis moja pora na doktrora hehehehe... trzymajcie kciuki zobaczymy czy bedziie Julcia czy Adas?? ale jestem ciekawa... jutro to ylko badanie i sprawdzenie wynikow badania moczu w sumie to dzis najwazniejszy dzien bo jest USG
Wlasnie wrocilam z usg polowkowego.Wszystko w porzadku poza tym ze miedniczki nerkowe nieco szersze ( mamy zrobic usg 2 tyg po porodzie.Mam nadzieje, ze wszystko sie wyrowna i nereczki beda zdrowe.Dzidzius wazy juz ok 430g Lekarz przelaczyl na chwile na 3D Dal nam tez plyte z nagraniem badania ale nie wiem czemu ona sie nie otwiera,Tak jakby sie nie nagralo .
Jutro wkleje zdjecia z usg.Plec oczywiscie bylo widac ale my chcemy poznac dopiero przy porodzie.
MM napewno bedzie ok! a propos nagrania moze nie masz kodeka....(programu odpowiedniego) A na nagraniu nie zobaczycie jaka plec? I podczas sami tez nie zwrociliscie uwagi?Chodzi mi o to ze ta niespodzianka moze sie wydac....
Nadal nie udaje mi sie plyty uruchomic a na pasku pokazuje jakby 9min nagrania bylo a tu czarny ekran bez dzidziusia No wlasnie liczylam sie z tym,ze dziecko samo sie ujawni co ma miedzy nozkami ale ja dzis ledwo kontaktuje i sama nic nie wypatrzylam.A moze to tez lekarz wiedzac ,ze nie chcemy sie dowiedziec jakos omijal ten rejon?
wczoraj już nie miałam siły pisać bo zaraz po wizycie pojechaliśmy do teściów i przyjechaliśmy późno do domu i byłam zmęczona :-( z dzidziusiem wszystko dobrze :-) za 3 tygodnie (10 stycznie 2008) będzie badanie połówkowe i wtedy napiszę coś konkretniejszego;-) prawdopodobnie będzie synek ;-) mąż jest w siódmym niebie