reklama
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Gratulacje dla Pawełka!!!!
U nas jedynie postepem jest to ze Marcel chce chodzic szybciej niz potrafi
do tego wyrywa raczki i próbuje chodzic tylko za jedna - mimo tego ze go troche przeważa :-) Dzisiaj znalazł sobie zabawe we wchodzenie i schodzenie po schodach, ja trzymalam za raczki a on samodzielnie wchodził, praktycznie moje 2 paluchy tylko do równowagi potrzebne. I tak ze 20 schodów az był mokrusienki, potem spowrotem na dół i jeszcze raz rundka nr dwa 
U nas jedynie postepem jest to ze Marcel chce chodzic szybciej niz potrafi

Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
U nas Oliwier nauczył się jakiś czas temu bić brawo. Spiewam mu często "Laleczkę z saskiej porcelany" i tam jest taki tekst
"i sniła ze dla niego tanczy a on ukradkiem bije brawo". Oczywiscie Oliwier jakiś czas temu na słowo brawo w piosence bił brawo ale teraz....wczoraj go usypiam, on już prawie spi a ja spiewam "i śniła ze dla niego tańczy" a Oliwier wstaje i bije brawo ;D a ja jeszcze nie doszłam do "bije brawo" ;D Niesamowite te nasze dzieci. One wszystko rozumieją, wszystko!
Dodam ze nie wiem kiedy i jak nauczył się robić "taaaaki duży" ;D Jeszcze chcę go nauczyć "taki kochaniutki" ale nie wiem jak tutaj pokazać, narazie się przytulamy ;D
Dlatego mój mąż jak krzyczę na niego każe mi przestać bo mały wszytsko rozumie i mama nie może krzyczeć na tatę ;d
Ostatnio dawaliśmy sobie wszyscy buzi, ale były jaja, mama Oliwierka, tata mamę, Oliwierek tatusia hehehe
"i sniła ze dla niego tanczy a on ukradkiem bije brawo". Oczywiscie Oliwier jakiś czas temu na słowo brawo w piosence bił brawo ale teraz....wczoraj go usypiam, on już prawie spi a ja spiewam "i śniła ze dla niego tańczy" a Oliwier wstaje i bije brawo ;D a ja jeszcze nie doszłam do "bije brawo" ;D Niesamowite te nasze dzieci. One wszystko rozumieją, wszystko!
Dodam ze nie wiem kiedy i jak nauczył się robić "taaaaki duży" ;D Jeszcze chcę go nauczyć "taki kochaniutki" ale nie wiem jak tutaj pokazać, narazie się przytulamy ;D
Dlatego mój mąż jak krzyczę na niego każe mi przestać bo mały wszytsko rozumie i mama nie może krzyczeć na tatę ;d
Ostatnio dawaliśmy sobie wszyscy buzi, ale były jaja, mama Oliwierka, tata mamę, Oliwierek tatusia hehehe
Hehe 
Mi dziś pokazała młoda "oj, oj"
Zawsze jej robię oj, oj jak coś próbuje spsocić
I dziś znowu, a ona do mnie paluszkiem "oj,oj" robi i słodko się chichra 
Wczoraj teściowa sprzątała łazienkę, Asia była w przedpokoju przy lustrze. Teściowa wrzuciła jakieś śmieci do toalety, zamknęła klapę, wyszła do kuchni. Na to Asia pędem do muszli, podniosła klapę i zaglądała do środka, hahha
Cwaniara 
Mi dziś pokazała młoda "oj, oj"
Wczoraj teściowa sprzątała łazienkę, Asia była w przedpokoju przy lustrze. Teściowa wrzuciła jakieś śmieci do toalety, zamknęła klapę, wyszła do kuchni. Na to Asia pędem do muszli, podniosła klapę i zaglądała do środka, hahha
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
nakreciłam troche kroczków Pawła ale oczywiscie jak widzi aparat to nie chce chodzic
na filmy zapraszam ;-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
dziunka co Ty robilas , ze musiała Ci pokazav oj oj
?
agrafka80
Fanka BB :)
Alicja też bije brawo, jakiś miesiąc temu zaczęła - na poczatku tylko jak wołałam "brawoooo", potem też jak mówiłam "super, ślicznie".
A teraz już nie bije na zawołanie tylko jak ma ochotę
. I klaszcze jak zasypia - leży przy cycku i bije sobie brawo 
Buziaczków nie umie dawać
. Ale dzieli się ze mną jedzonkiem - podaje żeby sobie ugryzła, haha.
A teraz już nie bije na zawołanie tylko jak ma ochotę
Buziaczków nie umie dawać
małgosia68
mama Listopadowego skarba
moje dziecko bije brawo, szczególnie jak stoi bez trzymanki i wtedy zaraz jest siup na pupę, robi "nie nie" jak czegoś nie chce, całuski to rozdaje tak że otwiera buziaczka i całuje jak prawdziwy facet z języczkiem normalnie, pokazuje na razie gdzie jest oczko ale pokazuje tak że trzeba uważać żeby oka nie wyjął...a "taki duży jestem" to dopiero się uczymy i nie zawsze to wychodzi
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
moje dziecko bije brawo, szczególnie jak stoi bez trzymanki i wtedy zaraz jest siup na pupę, robi "nie nie" jak czegoś nie chce, całuski to rozdaje tak że otwiera buziaczka i całuje jak prawdziwy facet z języczkiem normalnie, pokazuje na razie gdzie jest oczko ale pokazuje tak że trzeba uważać żeby oka nie wyjął...a "taki duży jestem" to dopiero się uczymy i nie zawsze to wychodzi
dziewczyny na czym polega uczenie dziecka taaaki jestem duzy??? nie znam tego

mój ostatnio upodobał sobie grzebanie wszystkim w ustach i nosach

reklama
małgosia68
mama Listopadowego skarba
dziecko bierze rączki do góry a potem jak jest starsze to staje jeszcze na paluszkach i z wyciągniętymi rączkami wspina się na paluszkidziewczyny na czym polega uczenie dziecka taaaki jestem duzy??? nie znam tego![]()
mój ostatnio upodobał sobie grzebanie wszystkim w ustach i nosachjak tylko go wezmie ktos na rece to zabiera sie do oględzin
![]()