Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

do tego wyrywa raczki i próbuje chodzic tylko za jedna - mimo tego ze go troche przeważa :-) Dzisiaj znalazł sobie zabawe we wchodzenie i schodzenie po schodach, ja trzymalam za raczki a on samodzielnie wchodził, praktycznie moje 2 paluchy tylko do równowagi potrzebne. I tak ze 20 schodów az był mokrusienki, potem spowrotem na dół i jeszcze raz rundka nr dwa 
moje dziecko bije brawo, szczególnie jak stoi bez trzymanki i wtedy zaraz jest siup na pupę, robi "nie nie" jak czegoś nie chce, całuski to rozdaje tak że otwiera buziaczka i całuje jak prawdziwy facet z języczkiem normalnie, pokazuje na razie gdzie jest oczko ale pokazuje tak że trzeba uważać żeby oka nie wyjął...a "taki duży jestem" to dopiero się uczymy i nie zawsze to wychodzi

jak tylko go wezmie ktos na rece to zabiera sie do oględzin 
dziecko bierze rączki do góry a potem jak jest starsze to staje jeszcze na paluszkach i z wyciągniętymi rączkami wspina się na paluszkidziewczyny na czym polega uczenie dziecka taaaki jestem duzy??? nie znam tego![]()
mój ostatnio upodobał sobie grzebanie wszystkim w ustach i nosachjak tylko go wezmie ktos na rece to zabiera sie do oględzin
![]()