reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Pod choinkę Hanka dostała kolejkę, Gosia się jej bała, ostatnio przełamała się i ostatnim hitem jest "wykoleiłam pociąg":-D:-D:-D:-D
Przez telefon zaczęła recytować "Lokomotywę".... a dawno jej nie czytałam
Gosia jest bardzo śmiała, nie ma problemów w zaczepianiu ludzi obcych, Hanka w wieku Goni już taka nie była.
Ta potrafi rozrabiać z wdziękiem, Hanka jak rozrabia to nie ma przebacz.
Wczoraj dostały pełno naklejek i Gosia ślicznie podziękowała....
Tylko jak Gosi się coś nie podoba to potrafi wpaść w taką histerię, jakby jej ktoś odrąbywał rękę żywcem...:no:

reklama
Jak już pisałem poprzedniej nocy Dobrusia obudziła się aby się wysikać w nocy (pół nocnika), wczoraj na środku Lidla "fu fu" to my pędem do kasy, auta i babci. Za to dziś rano pampers zalany na max:-).

Miriam jeździła na jabłuszku i tak się to Dobrusi podobało że nie chciała wracać domu.
Musiałem być trochę apodyktyczny ale bawiła się dobrze choć szła jak na skazanie.:cool:

Asia zaczęła się upominać już nie mówiąc o sobie w 3 osobie :)D),, np. rano dałam widelec sobie i A a młoda oburzona "A MI kto da wideleć?". Do tej pory było "A Asi wideleć?". Albo Miłek jeździł na rowerku, a Asia podeszła do niego i mówi "Teraz JA chcę rowerek", a mówiła zawsze "Teraz Asia chce rowerek".

moja jeszcze miesza, czasami mowi ja, a czasami swoje imie.

obecnie mamy nowe ulubione slowo - disgusting czyli obrzydliwe :-) wszystko jest obrzydliwe, lacznie z moimi cycy :baffled: niewiemy skad to wziela, bo ani ja ani moj tego nie uzywamy,albo bardzo bardzo rzadko. chyba bede winic swinke peppe :-D

:-D
Gdzies musiała podsłyszeć;-) u nas jest po dziecinnemu "be-be";-) a jak sobie z czymś nie może poradzić to "Oj mama, mama oj, pomóź"

reklama
Wczorajsza rozmowa taty i syna

T: Chodź tu łobuzie daj mi tą małą dupcie.
Jaś: Nie dam to moja dupcia jest mi potrzebna.
T: A do czego ci jest potrzebna.
J: Do robienia kupy. :-D

Do góry