reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Gosia nie zna słowa ojciec ... tylko tata, dziś to wyszło w czasie usypiania.
Mówię do niej "Zaraz Cię ojciec złapie " ( jeśli się nie położy koło mnie, tylko będzie skakać po łóżku to usypianie przejmie ojciec=tata ), na co ona przywarła do mnie "Boje sie ojca".. i poszła do taty:-D:-D:-D potem mu ciągle tłumaczyła że z kotkiem nie da się złapać ojcu. :-D:-D
Chyba jest pod wpływem Stary niedźwiedź mocno śpi....:-D

reklama
Haha dobre :-)

Zauważyłaś że dzieci zafascynowane są strasznymi postaciami? Miłek to ogólnie szaleniec w tym temacie, jak przegląda książki to tylko szuka a) wilka, b) baby jagi c) potwora d) dziada:-D Na yt chce tylko filmiki np. z Królewny Śnieżki jak czarownica truje jabłko a potem wręcza Śnieżce. Tylko nie wiem o czym to świadczy...i chyba nie chcę wiedzieć:-D

Asia ma podobnie choć nie do tego stopnia.

Najlepsze było wczoraj:

Asia: No gdzie jest Julka?
Ja: U babci Jadzi.
Asia: Taaak, u babci Jadzi?
Ja: Tak.
Asia: Aha.
Asia: [I tu już zwraca się do lali] No do Baby Jagi Julka pojechała z dziadkiem:-D:szok::-D

Wczoraj Dobrusia pod nosem nuciła sobie piosenkę z "Timmy Time", i to śpiewała "Ti-mi" razem obie sylaby.:-) Ale jak Jagoda zaczęła się tym zachwycać to się mała zawstydziła i było po śpiewaniu:-(

Trochę mnie Asia wczoraj zaskoczyła.
Dwie dziewczynki bawiły się na placu zabaw a Asia na to "Mamusiu zobać! Dziewcinki robią wygłupy!" Nie wiem skąd wzięła te wygłupy, pewnie ze żłobka;-)
A później do Julki która przepraszała ją że zajęła jej miejsce: "Nic nie szkodzi Julka, mozieś siedzieć":nerd:

No jak stara, pełna kulturka ;-)

Ale "poduszka" nadal jest "pusią" choć potrafi poprawnie wymówić hehe.

A jeszcze wczoraj była w toalecie, przychodzi po jakimś czasie do pokoju, siada na kanapę, siedzi, siedzi i tak od niechcenia "Wieś, mama, byłam sobie zrobić kupę, tylko nie wylałam z noćnićka, zapomniałam":-Dszkoda tylko że wycieranie pupy nie idzie jej tak dobrze jak gadanie ;-):baffled:

Jestem bardzo dumna z mojej córki. Majka pięknie układa 15 elementowe puzzle, rozkładamy na stole 3 różne i tak po kolei układa. Chyba czas na większą ilośc elementów.

a moja dalej do puzzli nie chce sie przekonac. ale to chyba po mnie,bo ja tez nie mam cierpliwosci
:confused2:

brawo dla wszystkich mauchow, dla Dobrusi,Igorka,Majusi i Asi.kultura to podstawa:-D

reklama
Do góry