reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Antek ewidentnie podłapał w przedszkolu "to moja wina":eek:
u nas podobnie "to wszystko moja wina" ale podłapał ze swoich ukocanych "autek2" generalnie obaj sypia tekstami z filmu :eek:

Wczorajsza rozmowa taty i syna

T: Chodź tu łobuzie daj mi tą małą dupcie.
Jaś: Nie dam to moja dupcia jest mi potrzebna.
T: A do czego ci jest potrzebna.
J: Do robienia kupy. :-D
hehe dobre

A. ostatnio pyta "czy wy nie umiecie sie inaczej bawić niż biegac i skakac na kanapę?" na co Michal "no raczej nie"

O !! u mnie też etap "moja wina" i "Ratunku pomocy"....
Pathanka - rozbrajająca rozmowa :-D:-D
Kikolek - szczerość dzieci niesamowita :-D:-D

Poza tym Gonia wczoraj do taty " Ubraj mnie tata" i dziewczyny dostały actimele , trochę popiły, reszta została, by wiedzieć , który czyj małżon napisał na Hanki H i głośno poinformował o tym, na co Gonia rezolutnie " A teraz Gosi H" :-D:-D

Wczorajsza rozmowa taty i syna

T: Chodź tu łobuzie daj mi tą małą dupcie.
Jaś: Nie dam to moja dupcia jest mi potrzebna.
T: A do czego ci jest potrzebna.
J: Do robienia kupy. :-D

Rozwaliłaś mnie, to znaczy Twój syn:-D:-D:-D prawdę powiedział, a jak śmiesznie zabrzmiało:-D

U nas nie ma "moja wina" tylko "To Julka/Ajla zrobiła":-D No i norma że jak sobie puści bączka to słyszymy głośne "Spieldziałam się!":-D:zawstydzona/y: ewentualnie "To tatuś pupą pieldzi/puścia bąćki, nie ja";-)

pathanka rozmowa super, az sie humor poprawia jak sie slyszy/czyta takie cos:-D

kilolek Michas to szczery chłopak:tak: Oby tak dalej;-)

Asia dzisiaj zaczęła fajnie mówić o swoich odczuciach. Najpierw podniosła rano siatkę z pościelą do przedszkola i usłyszałam "Mamusiu weź bo cięśka jest siatka baldzio dla mnie". A przed chwilą "Mamusiu zimno mi, daj śwetelek, zimno baldzio. I lajstopki bo zimne nóźki":-)

Wczorajsza rozmowa z Gosią w czasie jazdy po siostrę;-) "Hania płakała" "tak Hania czasem płacze , ale Ty przecież też" "Nie, ja jestem uśmiechanięta":-D:-D:-D:-D

Asi kurtka rozerwała się trochę pod pachą po wczorajszych szaleństwach, dzisiaj rano zaszywałam dziurę. Asia do mnie podchodzi i pyta: "Mamusiu co robisz? Sijeś mi kurtkę?":szok: Skad ona wiedziała że ta czynność się szyciem nazywa?:szok:

reklama
Do góry