reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Gratuluję postępów :-)

Asia "k" mówi od jakiegoś czasu, z niecierpliwością czekam na "r", czasem jej się zdarza że je wypowie, ale ma jeszcze czas.

Za to chwyta same "ananaski". Przedwczoraj miała biegunkę, w pewnym momencie przylatuje i wrzeszczy że chce kupę. Mówię że by robiła w takim razie szybko, a ona na to "Za późno, zieślałam się":baffled::-D

Mój Patryk za to mało gada tzn powie ładnie jakieś zdanie typu ' niuniu chce loda' ;idziemy aciu' ale ja czekam na normalne rozmowy a on się ze mnie tylko smieję;-)

Ostatnio przechodziliśmy koło sklepu gdzie robili remont a on ' ale burdel' :baffled: to już moja wina, bo raz powiedziałam a on powtórzył i nawet fakt ,że mówię ciąglę bałagan nic nie zmienia ... ;/ No cóż... :sorry2:

Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo dziś znów podchodzę do tematu nocnego sikani Igora. Za radą koleżanki ostatnie picie wypił po 18 i o 20 wysikał się i śpi. Jak ja pójdę spać obudzę go , no i w nocy ze 2 razy lub raz-zobaczymy czy mi się nie przyśnie.
W każdym razie pamperów już nie kupiłam więc muszę dać radę,:baffled::happy:

Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo dziś znów podchodzę do tematu nocnego sikani Igora. Za radą koleżanki ostatnie picie wypił po 18 i o 20 wysikał się i śpi. Jak ja pójdę spać obudzę go , no i w nocy ze 2 razy lub raz-zobaczymy czy mi się nie przyśnie.
W każdym razie pamperów już nie kupiłam więc muszę dać radę,:baffled::happy:
&&&&&
ja w koncu po porodzie sie tez za to wezme, chociaz juz spory czas mamy suche pieluchy i jak tylko wstaje to leci na nocnik i dopiero do zabawy, wiec moze mi sie uda i bedzie prosto... :-)

Trzymam kciuki :-)

Asia śpi od paru nocy do rana u siebie, zero histerii i już nawet rano nie przychodzi się poprzytulać i pospać trochę. Siusiu nie robi całą noc. Nie wiem czy tak jej zostanie czy nie, ale ostatni etap za nami...

GAWIT na razie pełen sukces-ani jednej wpadki, z tym że ja wstaję raz w nocy o 2 i wtedy go na śpiąco wysikuję:tak:, ale ile się osłucham to moje.:rofl2:

reklama
Do góry