Asia się bardzo stara by nie wyjechać za linię, chyba że ktoś odwróci jej uwagę, zainteresuje czymś innym to rysuje byleby zamazać byle jak ;-) za to farbkami maluje aktualnie wieloryby, nawet jeden ma dzidzię w brzuszku
muszę też fotki pocykać.
Julia za to rysuje jak kura pazurem! Wcale się nie przykłada, a przecież w przedszkolu w trzylatkach jej praca wygrała konkurs świąteczny i nawet w naszej lokalnej telewizji była, odbierała nagrodę. Taki mały kajtek :-) a teraz wcale jej to nie interesuje :-( mam nadzieję że Asia chociaż talent po ciotce odziedziczyła, na razie lubi takie prace plastyczne.
muszę też fotki pocykać.Julia za to rysuje jak kura pazurem! Wcale się nie przykłada, a przecież w przedszkolu w trzylatkach jej praca wygrała konkurs świąteczny i nawet w naszej lokalnej telewizji była, odbierała nagrodę. Taki mały kajtek :-) a teraz wcale jej to nie interesuje :-( mam nadzieję że Asia chociaż talent po ciotce odziedziczyła, na razie lubi takie prace plastyczne.
od tyg budzi się z suchą, bo budzi się w nocy i woła siku, ja jej mówie, ze ma pieluchę, a ona do mnie, że chce na nocnik, bo duże dziewczynki nie sikają w pieluchę
więc chcę czy nie mam nocne pobudki ;-) ale nie narzekam tylko się cieszę. gdyby ja miała o tym zdecydować to pewnie długo jeszcze spałaby z pieluchą! musże kupić ze 2 prześcieradła, bo mam tylko dwa dla niej i przywieźć z garażu podkłady na materac i ściągam pieluchę zupełnie! tylko, ze dopiero co kupiłam całe wielkie opakowanie huggisów ;-) i co z nim zrobię? to 5 więc nie mam komu dać :-( paczka miała 92 szt , my zużyliśmy może 10
i mowi to z taka cwana mina