Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staje też na nożki wszedzie,gdzie tylko może się przytrzymać.Gdy klęcząc,siega do guziczków w DVD
( i rączki mu mdleja,bo stoi tak za długo),woła na ratunek mama,zamiast usiąść na pupę.Myślę,że w kolejnych dniach wykapuje lak bezpiecznie padac na pupcię...
Co do remanentu w szafkach kuchennych to już raz był szybszy ode mnie i wysypał mi mąkę
że muszę Wam napisać. Otóż wczoraj do południa moja mama siedziała z Mateuszem a potem przyszła teściowa i jego chrzestna. I zaczęły się pytania do mojej mamy: A dlaczego on stoi tylko na paluszkach?powinien już na całych stopach. A dlaczego on sam nie stoi? dzieci w jego wieku już stoją. On powinien chodzić w chodziku bo tak mówili w telewizji, wtedy wyrabiają się panewki w bioderkach. No kur......mać - przepraszam ale nie mogę się powstrzymać. Ostatnio wyskoczyła mi z teorią że dziecko powinno być noszone na rękach - owszem ale nie cały czas. Naogląda się tej telewizji a potem przychodzi i gada - do mnie się boi bo wie co ja odpowiem.