reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Agawa-gratulacje!
Koga-czym Ty sie przejmujesz-Jas oglada bajki po polsku wegiersku i angielsku, wszystkie jego zabawki mowia po niemiecku- my niestety poslugujemy sie wszystkimi 4 jezykami-bo innego wyjscia nie ma- a Jas sie jakos w tym odnajduje- mowi kilka slow po polsku, 2 slowa wegierskie-wydaje mi sie ze rozgada sie tak kolo 10 roku zycia...
Ahhh no i najwieksza nowosc-od 2 dni Jas umie pic przez slomke i teraz chce pic tylko i wylacznie tak!

reklama
Agawa..gratulacje!!!!!!!!!:-D:-D:tak::tak::tak:
Felqua super że Jasio nauczył sie pic przez słomke....w takim razie jest to zachętą dla mnie aby spróbowac Antkowi podawać przez słomke napoje.

A moje dziecko jest typem czyściocha ..jak cos mi sie wyleje odrazu Antos porywa jakąs sciereczke - najcześciej moja bluzkę i sciera jest przy tym taki szczęśliwy że posprzatal i pomógł mamie..to jest taki cudny widok jak on taki przejety ściera wode:tak::tak::tak:wczoraj wziął chusteczke nawilzona i przetarł blat w swoim krzesełku do karmienia.
I od jakiegos czasu sam wchodzi do wanienki ..zanim naleje wode Antek tam juz w ubraniu siedzie i cieszy się niezmiernie.:tak::tak:

Dziękuję wszystkim za gratulację. Szczerze też sobie gratuluję bo staraliśmhy się od lutego :)

Agawa!!!! Uściski!!! Brawo, super, gratuluję!!! :tak::tak::tak:

Fajnie, że się do nas odezwałaś i ciesze się z Fasolki :-)
Na kiedy masz termin? ;-)

I napisz nam jak się czujesz :-) Życzę mniej "przebojowej" ciąży

agawa witaj,GRATULACJE!!!no i bywaj tu czesciej!

z kacpra nowych slowek-to gdzie,co to?skarpetki to ''kiki'' a krem ''ki'' dopadla go mania mania kraczenia:-Djak uslyszy kra kracze pol dnia;-)

koga kacper ma taka bajeczke ktora sama czyta-po angielsku i jak sie ja zamyka mowi bye bye i kacper juz od dluzszego czasu mowi baj baj:tak: wiec mozliwe ze maks lapie jezyk ang.

ja sie boje wlasnie o to ze beda mu sie jezyki mieszaly

reklama
Agawa ogromne gratulacje :-)

Mateusz uwielbia traktory, jak jesteśmy na wsi i usłyszy takowy, to wszystko rzuca i biegnie do bramy w okrzykiem "ka" :laugh2: Mówi najczęściej pierwsze sylaby wyrazów i dużo wyrazów to jest "ka", wspomniany wcześniej traktor, okulary, kolczyki, kwiatek, rowerek :happy: Raz udało mu się powiedzieć "mama Aga", ale to było słodkie :cool: Biega już, tańczy, wchodzi gdzie się da, na szczęście najczęściej jest to tylko rowerek i swoje krzesełko do karmienia ale to chyba dlatego, że my prawie wcale nie mamy mebli. Podejrzewam, że jakby stał jakiś regał, to już byłby przez niego zdobyty :cool2:
Pozdrawiam

Do góry