reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Postępy naszych pociech

Witam dziewczyny postaram się częściej odwiedzać. Szczerze powiedziawszy wzięłam sobie za dużo w tym roku na barki leciałam na:3,5 etatu. W końcu zaczynam budowe i naprawde uwierzcie mi nie miałam nawet nie tyle czasu ( szkoda że doba nie trwa 48 godzin) ale i siły. Ja czuje się bardzo dobrze nic mi nie dolaega na razie nawet zgagi nie mam tzn miałam 3 dni i przeszła mi. A poza tym mam wakacje od poniedzaiałku. Acha rodzic mam zamiar w lutym ( wg ostatniej miesiączki 26 )czli Misiek będzie miał 23 miechy. To nie tak źle. Trochhe mi nie wyszło bo chhciałam styczeń no ale cóż :)OBiecuje zresztą co widać od tego tygodnia że bedę częściej zaglądała. Buziakam Was wszystkie.

P.S. ja tu zaglądałam ale nie pisałam:wściekła/y:;-)

reklama
:-):-) agawa, jestem rozczulona :tak::tak::tak:

Mam nadzieję na suwaczek w moim podpisie :-) (muszę ten odliczający dni do wakacji zastąpić jakimś godnym :-) ) Starania rozpoczęte :tak::tak::tak: Miło się starać :-) Ciekawe ile prób przed nami???

:-):-) agawa, jestem rozczulona :tak::tak::tak:

Mam nadzieję na suwaczek w moim podpisie :-) (muszę ten odliczający dni do wakacji zastąpić jakimś godnym :-) ) Starania rozpoczęte :tak::tak::tak: Miło się starać :-) Ciekawe ile prób przed nami???

no to widzę że grono starajacych się o maleńką fasolinkę powiększa się z dnia na dzień:-):-):tak:......trzymamy kciuki Kinguś:tak::-).........a może kiedyś wszystkie razem stworzymy nowy podrozdział na bb;-);-):-)

Nie powiem, staranie się to dość przyjemna sprawa;-):tak:,
Kinia P trzymam kciuki. Jak by Ci sie udało to może na marzec;-):tak::blink:

agawa: goraco gratuluje!!! jejku, nic nie wiedzialam ze ty rowniez sie spodziewasz malenstwa, wiec 2xwieksza radosc :-)
fajnie, fajnie.
zazdroszcze tego oczekiwania :tak:

Nie powiem, staranie się to dość przyjemna sprawa;-):tak:,
Kinia P trzymam kciuki. Jak by Ci sie udało to może na marzec;-):tak::blink:

to prawda, dość przyjemna :-) Mąż mi godzinę temu padł razem z Karolą (to wszystko z tych przyjemności :-) )

Jakby udało się na marzec, byłoby suuuper :-)

reklama
Do góry