Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kotku to pocieszające co napisałaś. Miejmy nadzieję, że za pewien czas też tak będziemy pisały :-(
Dziewczyny co robiłyście kiedy wypadały wam włosy? Można to jakoś zahamować ? - mam wrażenie że niedługo zostanę łysa , od dwóch tygodniu wychodzą garściami...
Część preparatów ze skrzypem są zarejstrowane jako suplementy diety, więc nie ma przeciwskazań.
Trzeba tylko uważać, bo większość tego typu preparatów zawiera witaminy i minerały, no i chodzi o to, żeby nie przedobrzyć np. z witaminą A.
Szopka ja właśnie też chciałam brać skrzyp jak mi wychodziły włosy-farmaceuta odradził ze względu na karmienie(do tej pory nie wiem dlaczego-to przeciez tylko zioła) więc obciełam włoski(z tego co pamiętam Ty masz już króciutkie)
Ach i co do seksu-ja to chyba jakis wyjątek. Od razu miałam ochotę jak tylko można było się kochać:-) Mój mąż miał na poczatku opory(pytał sie czy napewno, czy nie będzie mnie nic bolało itp.) jest ok, zero stresu. Dziewczyny jak się wyluzujecie podejrzewam, że wszystko wróci do normy..trzymam kciuki:-)