reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót Do Pracy

reklama
Fusiku, nadzieja jest matką głupich, ale może jeszcze nie przejdzie przez senat i coś zmienią... Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę. Im później tym mniejsza szansa, żeby uchwalili działanie prawa wstecz.
Pozostaje nam tylko jedno: załapać się na dłuższy urlop z drugim/trzecim maluszkiem :tak::tak::tak:

bu, ja też!!! jestem zawiedziona, ale przez senat to już chyba przeszło, został podpis prezydenta i do dziennika ustaw

Jak ja urodziłam Bartka to urlop trwał 24 tygodnie i powiem wam, że to też wcale nie było dużo. I komu to przeszkadzało. Mama powinna być z maluchem conajmniej do pół roku i nie martwić się o pieniądze:wściekła/y: Ale mamy czasy

dokładnie sumka, nic kobietki bierzmy sie za wychowanie przyszłych posłów:)))

KasiuDe Ty korzystasz z godziny na karmienie, powiedz mi co ile musisz składac zaświadzenie w pracy, czy pisalaś jakieś podanie o tą godzinę, jeśli tak to na jakie przepisy się powołałaś i czy ta godzina jest normalnie płatna?

ell, dostałam zaświadczenie do końca roku, ale potem bez problemu otzrymam kolejne (wystawiane na kwartał) od pediatry; ta godzina jest płatna; nie pisałam żadnego podania, tylko zaniosłam zaświadczenie do kadr

dzieki KasiuDe, ja mam już zaświadczenie bezterminowo hihi, ustalilam z pediatrą, że zapytam w pracy kiedy mam znowu dostarczyć. Ale się boję tego powrotu, mam nadzeję, że dam radę. Podniosło mnie na duchu to , że mała jeszcze do konca roku będzie z moimi rodzicami, tak strasznie boję sie żłobka, to znaczy nie tak żłobka jak tego, że Otylka będzie często chorować (odpukać).

reklama
Do góry