reklama
Fusiku, nadzieja jest matką głupich, ale może jeszcze nie przejdzie przez senat i coś zmienią... Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę. Im później tym mniejsza szansa, żeby uchwalili działanie prawa wstecz.
Pozostaje nam tylko jedno: załapać się na dłuższy urlop z drugim/trzecim maluszkiem

Pozostaje nam tylko jedno: załapać się na dłuższy urlop z drugim/trzecim maluszkiem

sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Jak ja urodziłam Bartka to urlop trwał 24 tygodnie i powiem wam, że to też wcale nie było dużo. I komu to przeszkadzało. Mama powinna być z maluchem conajmniej do pół roku i nie martwić się o pieniądze
Ale mamy czasy

ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
KasiuDe Ty korzystasz z godziny na karmienie, powiedz mi co ile musisz składac zaświadzenie w pracy, czy pisalaś jakieś podanie o tą godzinę, jeśli tak to na jakie przepisy się powołałaś i czy ta godzina jest normalnie płatna?
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
dzieki KasiuDe, ja mam już zaświadczenie bezterminowo hihi, ustalilam z pediatrą, że zapytam w pracy kiedy mam znowu dostarczyć. Ale się boję tego powrotu, mam nadzeję, że dam radę. Podniosło mnie na duchu to , że mała jeszcze do konca roku będzie z moimi rodzicami, tak strasznie boję sie żłobka, to znaczy nie tak żłobka jak tego, że Otylka będzie często chorować (odpukać).
reklama
Podziel się: