reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
kate zwykłą czy cherry coke?:))))
no to tak...25 min wytrzymałam z panią od fat burningu:)
30 min mięśnie brzucha:)
po 1 cw po 2 serie na uda,pośladki i cycki:)))))))))

głuszek - nie jesteś najgrubsza
ja mam szok wymiary
100 - 88 - 110 - przy wzroście 162 i wadze 70 kg :mad: :mad: :mad: :mad: - teraz też się wściekam , ze się w ciaży obżerałam
Ale no cóż teraz muszę niestety się odchudzać -a na szczęsącie upały mi w tym sprzyjaja

Nie spieszno mi bylo bo mierzenia sie, ale zmobilizowana Wasza szczeroscia wlasnie to zrobilam. Cycki 94, talia 72, dupsko 94. Tyle ze w pasie to ja mialam 62 (przy dupie niewiele mniejszej od tej teraz, no i przy cyckach mniejszych. Klepsydra to ja nie bylam, raczej taka kobieta - wazon...)

hehhe kobieta wazon to jestem ja :) teraz przy 162 waże 62 kilo :( . Jeszcze tylko 4 kilo mi zostało i reszte olewam. Samo zejdzie ;)

to ja dziś wchodzę na wagę,a tu...surprise:)))))))))))))))))))))))54 kg i to po jedzeniu...to mówię zmierzę się w pasie..no i to już nie był dobry pomysł:((((((((((((((((((((((((((((((((((((że też zawsze coś mi wpaśc durnego musi do tej pustej pały i na dodatek wiedziałam gdzie cm leżał to nie zdążyłam zapomniec czego szukałam...porażka,wiecej niż wcześniej...do dupy...a poza tym to zawsze sie zastanawiam jak to możliwe,ze ktoś ma w pasie 60cm??????????wesolutka jak to???????????????? a wląśnie hgdzie to sie mierzy,bo ja se mierzę na wys pępka,bo pod pępkiem jeszcze jakiś brzucol jest:)

reklama
no wlasnie mnie tez to 60 cm zastanawialo zawsze. ja nawet jakbym miala wklesly brzuch to do 60 nie dobilabym :)

Do góry