reklama
Ja sie zastanawiałam nad zestawem takich mięciutkich książeczek z cyklu zwierzaki, pojazdy, roślinki, owoce itd
ja teraz jak pokazuje Maciusiowi książeczke i mu opowiadam to sprawia mu to wielką radoche
ale mój maluch próbuje wziać książeczke do buzi albo do rączki a to jest z grubej tektury (chyba to jest tektura?) i dlatego chciałam takie mięciutkie pluszowe, żeby mógł sobie pomiętosić w rączkach 

Raabit popieram pomysl. My tez mamy takie do kapieli miekkie i tez sa poslinione, pomietoszone i nawet do nich gada.
Ja kupilam mate gimnastyczna chicco i pokazalam nawet ja Zuzi bo musialam rozlozyc zeby zobaczyc czy dziala (ech, do wigilii i tak o niej zapomni
) bardzo jej sie podobala bo ma swiatelka ale znudzila jej sie po 15 min, za to te pedaly sa super do kopania
A tak wogole to moje dziecko jest malo wymagajace, dzisiaj dorwala torebke foliowa a jak jej ja zabralam to sie rozplakala
I dostaniemy tez blender - niedlugo sie pewnie przyda
Natalia - hehe, koty myslaly ze to dla nich:-)
Ja kupilam mate gimnastyczna chicco i pokazalam nawet ja Zuzi bo musialam rozlozyc zeby zobaczyc czy dziala (ech, do wigilii i tak o niej zapomni

A tak wogole to moje dziecko jest malo wymagajace, dzisiaj dorwala torebke foliowa a jak jej ja zabralam to sie rozplakala

I dostaniemy tez blender - niedlugo sie pewnie przyda
Natalia - hehe, koty myslaly ze to dla nich:-)
Ewelia-taki kupilas??
CHICCO INTERAKTYWNY ZESTAW GIMNASTYCZNY WYPRZEDAZ! (277550700) - Aukcje internetowe Allegro
My mamy taki sam
Adasia nie zaintersowal,dopóki nie odczepilam pedałów
teraz wali w te grzechotki i co chwila wlacza muzyczke
a pedalam sie odzielnie bawi
CHICCO INTERAKTYWNY ZESTAW GIMNASTYCZNY WYPRZEDAZ! (277550700) - Aukcje internetowe Allegro
My mamy taki sam

reklama
A ja sie przyznam ze my nic nie kupilismy, ale za to zamowilam prezenty u rodziny
, od chrzestnego dostanie szczeniaczka-uczniaczka, a od moich rodzicow pieniadze na krzeselko. I wiem ze tez dostaniemy blender :-)

Podziel się: