reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
oooo widzisz kasiu a ja tam wpisywalam roznosci i nic nie znalazlam hehe
a za to sie wkurzam bo od rana szukam sanek dla mlodej i dupka blada w tej szkocji grrrrrrrrrrrr strasznie drogo a najczesciej to takie sanki maja o: Eda Baby Luge Sledge in Blue a za takei drewnioane z oparciem to ceny mni enormalnie z kolan zwalaja min 50Ł a takie ze spiworkiem do pchania kosztyja 80Ł +wysylka sprowadzane z niemiec:szok::crazy:
wczesniej nie szukalam za sankami bo tu raczej rzadko kiedy snieg:zawstydzona/y:

Kasia widzisz ja tez szukałam po allegro i podobnie jak azorek nie widziałam tych torebek... hmmmmm:rofl2: fakt, że szukałam pod "zabawki"... jednak co 2 głowy, to nie jedna:happy: dzięki!

Ostatnia edycja:
reklama
Iza ja bym brała ten pierwszy - przede wszystkim dlatego że ma regulację głośności, a cyferki, literki i kształty to i tak dużo dla takiego malucha:tak: swoją drogą zaintrygowałaś mnie - może zakupię Jasiowi?

Do góry