reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Irtasia, super się prezentuje takie morskie akwarium :tak: Pokaż fotki :tak:
Jutro zrobie i pokaze niema nic tam az tak bardzo ciekawego bo niestety drogie sa te pierdoly ale powoli sie bedzie zapelniac :tak: Mam drzwko co sie otwiera i zamyka kamienie na ktorych zaczynaja rosnac kwiatki z zyjatek to mam takie barachlo hihihi z 5-cioma odnozami , kraba z muszla na plecach , 2 Nemo i jedna niebiesko-zolta rybke bo jedna padla(miala za malo tlenu)

A co do pakowania prezentow to ja jeszcze niedoszlam :no:

Irtasia mi tez sie marzy akwarium,ale na naszym metrażu:-Djakoś nie mogę znależć miejsca na takowe.:tak:

Mam pierwszy prezent dla męża,przewodnik(album) po Skandynawi,super zdjęcia.:tak:

Oj, widzę, że zatrzęsienie prezentów. Kasiad, Mai też kupiłąm odkurzacz:-D, ale wcale sie nie zmartwie jak się popsuje, bo MAdzi z pewnością nie spodoba sie ten ciagły warkot.;-) Poza tym Maja dostanie konia na biegunach(w Realu tydzień temu była promocja 50% rabatu i kupiliśmy prezenty na cały rok dla Mai), puzzle, ciuchcię z myszką Micki, i cos od Madzi.
Madzia ma kupioną torbę do szkoły, świeczkę w kształcie bombki choinkowej -moim zdaniem śliczna-słodycze i kaskę.
Babcia telefon komórkowy i całą górę rajtek, których jej zawsze brakuje.
Dziadek nowy aparat do mierzenia ciśnienia,niech wie, że o niego dbamy.
A my sobie sprezentowaliśmy laptopa.
Będziemy sobie spłącać te prezenty chyba przez 2 lata.:-D

Ja i moj K kupilismy sobie juz prezent tydzien temu akwarium morskie :tak:
oj to moje marzenie mieć akwarium wlasnie MORSKIE te kolory koralowce blekitna woda.
nawet chcialam takie kupic ostatnio i to wcale nie jakies wielielkie ale facet wyliczyl mi na dzien dobry z 5 roybami 3000,00 minimum.

taaa akwa słonowodne było moim marzeniem zanim poznałam koszty i to nie tylko zakupu ale przede wszystkim utrzymania i ilości pracy przy nim non stop, mamy zwykłe - 270 litrów i i tak wiecznie coś trzeba robić, na szczęście to obowiązek męża - jedyny zresztą jaki ma w domu :nerd:

a co do prezentów to aż się boję ile moje córy dostaną bo tak: od nas i moich rodziców to raz, od mojej chrzestnej dwa, od szwagierki jednej i drugiej (bo na trzecią nie liczę :dry:) od teściów i od mojego kuzyna, który jest chrzestnym Patrycji...
trochę się tego uzbiera :baffled:

reklama
oj to moje marzenie mieć akwarium wlasnie MORSKIE te kolory koralowce blekitna woda.
nawet chcialam takie kupic ostatnio i to wcale nie jakies wielielkie ale facet wyliczyl mi na dzien dobry z 5 roybami 3000,00 minimum.
Ja mam malutkie narazie 60 litrowe:tak: a wyszlo nas to narazie 350 euro wode dostalismy gratis a co do roboty przy nim to trzeba tylko sprawdzac codziennie czy sol sie utrzymuje i dac im papu:tak:No i zarowke trzeba wymienic zeby lepszy efekt byl czyli niebieska bo teraz niby jest ale nietaka jaka bym chciala:rofl2:

Do góry