daisy26
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
najpierw dostalam od ogolnego krople na antybiotyku,ale nie pomoglo nastepn.poszlismy do okulisty i dostalysmy masc (masakra z podaniem) i tez nic nie pomoglo,mam masowac w koncikach żeby kanaliki udrażniac ale okulistka mówiła ze jeszcze za mała jest żeby kanaliki sie zapchały,zobaczymy ale żal mi jej strasznie z tym oczkiem.....cały czas wycieram jej woda przegotowana i rumiankiem ale nic lepiej....oj zobaczymy
najpierw dostalam od ogolnego krople na antybiotyku,ale nie pomoglo nastepn.poszlismy do okulisty i dostalysmy masc (masakra z podaniem) i tez nic nie pomoglo,mam masowac w koncikach żeby kanaliki udrażniac ale okulistka mówiła ze jeszcze za mała jest żeby kanaliki sie zapchały,zobaczymy ale żal mi jej strasznie z tym oczkiem.....cały czas wycieram jej woda przegotowana i rumiankiem ale nic lepiej....oj zobaczymy
żeten krem Oilatum ma sterydy , kurcze przeciez sterydy sa szkodliwe i podaje sie je w ostatecznosci. Dobrze ze piszesz, bo ja miałam zamar kupic ten kremik do twarzy
Wlasciwie jest prawie niewidoczna, ale czuc chropowata buzke. Tez nie mam pojecia co to moze byc.
wszystko mi sie juz przejadło,bo ile mozna jesc pieczony schab,.Mały mał ostatnio wysyp po napoju sojowym,mija 3 tyg.a jemu jeszcze nie wszystko zgineło,wiec i ja nie mogłam próbowac zadnych nowosci,tak wiec jeszcze niewiele ciekawych dan za mna.