Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie jest tak ze budzi sie tylko jeden raz.Budzi sie po kilkanascie razy w nocy.
Jednak najgorsza jest ta jedna godzina w ktorej budzi sie i usypia dopiero po godzinie.
Nie mam na to sposobu ale chcialabym miec.
(w przeciwienstwie do mamy...eh) Moze to faktycznie zabki (tak twierdzi lekarz) ma dopiero 2, wiec to dosc prawdopodobne. Trwa to juz 2 tyg a ja chodze jak zombi:-) Moja tesciowa upiera ze by zrobic mu badania bo 'temu dziecku cos jest!' ale na codzien walcze z ta histeryczka takze nie zwracam uwagi. Pozdrawiam wszystkie niewyspane mamy!Też to przerabiamyWitam:-)
Moj synek wlasnie skonczyl 8 mies a budzi sie w nocy z rykiem co godzine. Fakt - mozna oszalec. Na poczatku martwilam sie ze moze jest chory, ale w dzien jest radosny i pelen energii(w przeciwienstwie do mamy...eh) Moze to faktycznie zabki (tak twierdzi lekarz) ma dopiero 2, wiec to dosc prawdopodobne. Trwa to juz 2 tyg a ja chodze jak zombi:-) Moja tesciowa upiera ze by zrobic mu badania bo 'temu dziecku cos jest!' ale na codzien walcze z ta histeryczka takze nie zwracam uwagi. Pozdrawiam wszystkie niewyspane mamy!
moja córa budzi się w nocy ciągle po monia Wcześniej chociaż na dniu była grzeczna ładnie się bawiła a teraz przechodzi jakiś okres buntu
tylko by na ręcach sedziała Maja ma 7miesięcy i nie ma jeszcze ząbków więc może to przez nadchodzące zęby
:-)
chyba by się zapłakała Pocieszam się że ma dopiero 7miesięcy i może jej to przejdzie Cóż takie uroki macierzyństwa:-) i tk baaaaaaaaaaaardzo kocham moją MAJUNIĘ