Malinkaizzi, dobrze robisz, zdrowiej kochana.
k8libby, a skoro są to takie knowały to nie chodź w ciąży w ogóle do lekarza, przecież ciąża to stan fizjologiczny lekarz nie potrzebny, tak ja używanie rekomendowanego przez nich sprzętu detektora czy usg. Moja teściowa jest wspaniałym lekarze, a mój ojciec żyje tylko dzięki sterydom bo ma wiele lat chorobę wrzodziejąca jelita colitis, wiadomo mają skutki uboczne ale bez nich po prostu by nie już nie żył albo dostał raka jelita. Czy ludzie nie biorę chemii w przypadku nowotworu bo mają skutki uboczne, bzdura!. Nic w życiu jak i w medycynie nie jest tylko białe albo czarne, a dzięki encortonowi wiele osób jakie znam z problemami immunologicznymi mogły donosić upragnione dziecko, w tym mam nadzieje, że i mi się uda. Ja bym nie użyła amolu w ciąży co ma ponad 50 % alkoholu etylowego, a Ty sterydu, ale to nie jest powód żeby kogoś obrażać - lekarzy czy ludzi w ogóle bo coś tam było nie tak z diagnozą u Twojej siostry. Moja teściowa jest z pokolenia nie szczepionego, a ma astmę ciężką, zapalenia płuc co 2 mc- ce, 2 bronchoskopie w przeciągu m- c i nie może oddychać bez tych strasznych sterydów, które dopiero od teraz bierze.