reklama

Pytania i odpowiedzi

fakt ja też bym miała wyrzuty :)
aniu miałam ci jeszcze napisać że jeśli rozważacie foteliki recaro i maxi cosi to ja po raz kolejny i kolejny powiem że wybrałabym recaro :)
ja napewno po jane strata (bo taki kupuję) to kupię właśnie recaro wkońcu to bardzo ceniona firma - już to pisałam i powtórze robią fotele sportowe samochodowe (zresztą bardzo bardzo drobie) i na pewno nie pozwolili by sobie na odwalenie fuszery w fotelikach dziecięcych żeby renomy nie stracić :) no ale oczywiście to tylko moja opinia :)

reklama
DariaN tak wiem:) Recaro są bardzo dobre i wyżej swojego czasu były w testach od Maxi Cosi. Tylko one mi się bardzo małe wydały, ale ponoć o to w tym chodzi. Koleżanka w zimę pół roczną córcie w kombinezonie już miała problem w Recaro trzymać.
Co do alkoholu w ciązy to ja jestem NA NIE!! Nie jestem za wypiciem nawet lampki wina. Po prostu nie i koniec. Bez przesady . Wiadomo, że winko pyszne, ale to tylko 2 lata czy ileś tam jak trzeba sobie odmówić więc co za problem.

ja 2 lata jakbym miała karmić chyba bym osiwiała w ogole nie wyobrażam sobie 2 latka chodzącego rozumnego i piersi wyciągać
ale to jak piszę moje zdanie bez urazy dla nikogo ;)

ja Zuzię karmiłam piersią 3 mce i prawdę mówiąc to dla mnie była mordęga a nie radość

nie wiem jak one wyglądają cenowo bo nigdy nie sprawdzałam tego ale podejrzewam że recaro za tani to nie jest
a strata ten co ja kupuję - nie wiem czy widziałaś- tez jest malutki ale jako jedyny wspomaga prawidłowy rozwój płuc u dziecka no i do mojego wózka nie potrzeba do niego żadnych adapterów a pewno recaro bym musiała właśnie na adapterach mocować a po co dodatkowy koszt.
Ja recaro na pewno kupię jak już dziecko wyrośnie z jane (czyli ok 13kg)

Joasiah - dla mnie 2 latek przy cycku to też dziwna sprawa, ja sobie nie wyobrażam. Jakos tak jak dzieco już zęby ma i moze jeść stałe pokarmy jeszcze dawać cyca :baffled:

Co do fotelików to przy Adzie miałam maxi cosi cabrio fix i byłam zadowolona. Teraz albo maxi cosi albo jane strata (zastanawiam się). Drugiego foteelika nie będe kupowac, bo Ada odda swój, a mamy Romera Kinga (czarno turkusowy - mam słabość jak widac do tego połaczenia) i on u nas wygrał z maxi cosi tobi i recaro własnie. Poprostu najlepiej pasował do dziecka i do kanapy auta.

Daria między Maxi Cosi a Recaro była bardzo mała różnica w tej naszej hurtowni. I Pan mówił, że jego zdaniem w Maxi Cosi siedzi Książe a w Recaro Król hahah :D Do Naszego wózka pasuje albo ten albo ten właśnie. Nie potrzebujemy żadnych adapterów ani nic takiego.
Ale to chyba powinnyśmy na wózkowym o tym pisać nie?

Wika a ja Cię doskonale rozumiem, bo też mnie do alkoholu nie ciągnęło nigdy, a teraz to już całkiem :-):-) Także dla mnie nawet 2 lata to nie problem :-D a co do karmienia piersią to do powrotu do pracy koniecznie, a później zobaczymy jak będzie :tak: Zakładam niestety taką opcję, że stracę pokarm przy stresie w pracy choć wolałabym sama o tym decydować :-)

no chyba bo się nasze kochane moderatorki wkurzą
no szkoda Mońci po imprezie humor psuć nieodpowiednimi postami

oczywiście szacun wielki za porządek na forum dla naszych moderatorek :******

reklama
ja tam czasem się napiję łyka piwka czy wina... ale to naprawde minimalne ilości są :tak:
co do karmienia - też już czasem mówiłam sis, że nieza to wygląda :D hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry