• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Gosiu moze i zestaw fajny, ale ja wiem czy sie opłaca? Cena minimalna widze 17zł + jeszcze dolicz przesylke, a to wszystko malutkie opakowania, próbki 10-15ml, wiec moim zdaniem sie nie opłaca :-)

A do mnie juz wczoraj doszły z allegro tamten kombinezonik Miś i te 2 staniki do karmienia, a wysłane w srode, szok, nasza poczta robi postepy :-) Za to paczka od mojej kolezanki wysłana do mnie prawie 2 tygodnie temu do tej pory nie doszła :-(
A dzisiaj wygrałam jeszcze jeden kombinezonik, mowilam ze moge dac za niego do 10zł, a wygrałam za 8,50 :-D
kremowy kombinezon mis dla maluszka (450473926) - Aukcje internetowe Allegro

Ech mnie poczta czasem denerwuje - nie dość że trzeba się naczekać w niej, bo numerki są to jeszcze albo paczka zgubiona albo panie nie mogą znaleźć kwitu :wściekła/y:
Teraz to już wybieram takie opcje z kurierem.

ja ostatnio ogladałam pieluchy na allegro. Wydaje się tanio ale z przesyłką wychodzi identyko co w sklepie.:dry:
No ja wlasnie przez to ze zobaczylam pieluchy na allegropoprosilam Wiesia zeby mi w Niemczech kupil jak bedzie no i powiem ze wyszlo jakies 30% taniej niz te niemieckie z allegro. wychodzilo taniej za sztuke niz te Dada Biedronkowe.mieszkasz w Pile to moze ktos jezdzi od Ciebie czasem do Niemiec?

martynka to ci sie udało kupić:)))) Kombinezonik fajniutki:tak::tak:

A ja wlasnie kupiłam śpiworek do fotelika:-pPisze ze nówka:rofl2:

Załączniki

• 456591383.jpg
    456591383.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 68
  • 456591383_1.jpg
    456591383_1.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama